poze transforma fierul vechi in arta expozi ie de sculpturi din fier

Transformă fierul vechi în artă! Expoziție de sculpturi din fier

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Mai 2021 10:00 - Duminică 23 Mai 2021
Bulevardul Liviu Rebreanu, ParkLake

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 500/2000

În perioada 15 – 23 Mai ParkLake Shopping Center va găzdui expoziția inedită „Transformă fierul vechi în artă”, în premieră într-un centru comercial.

Cu această ocazie peste 40 de sculpturi realizate de Dinu Gabriel din piese auto uzate vor fi expuse în centrul comercial.
Astfel, zona main square se transformă într-un spațiu alternativ și neconvențional în care vor fi amplasate creații unice printre care se numără o chitară, roboți de diverse dimensiuni și multe alte instalații de artă realizate integral din fier reciclat.

“ParkLake încurajează proiectele culturale și prin astfel de inițiative ne dorim să facem cunoscuți publicului tinerii artiști români cu potențial. Ne dorim ca această expoziție să contribuie la conștientizarea impactului pozitiv pe care reciclarea o poate avea asupra mediului și comunității în care trăim”, a declarat Simona Badea, Deputy Center and Marketing Manager.

Dinu Gabriel este artistul care transformă fierul vechi în opere de artă: chitare, ceasuri, siluete, toate cu povestea și personalitatea lor. În cele 2 garaje pe care le-a transformat în atelier, acesta pune în valoare ceea ce alții aruncă. Reciclând piese vechi de mașină, hard-diskuri şi multe alte bucaţi de metal le transformă, prin viziunea sa creativă, în obiecte de artă.
Acesta si-a descoperit pasiunea încă din copilarie. Tatăl lui lucra la o fabrică și aducea piese acasă, să le vândă. El lua rulmenții și își făcea karturi cu băieții și se dădeau pe dealuri. Acum aproape patru ani și-a dat seama că aceste piese și bucăți din fier vechi pot prinde din nou viață. Performanța și viziunea sa artistică au putut fi urmărite de curând în cadrul sezonului #unusiunu din cel mai iubit show de divertisment local, „Românii au Talent”, unde Gabriel i-a impresionat pe toți cei patru jurați.

Mai multe detalii: https://www.parklake.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 697
ioana marin

Adaugat in urma cu 1069 zile, 13 Mai. 2021

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .