poze zilele atelierelor deschise de sculptura edi ia a 3 a aprilie 2

Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură, Ediția a 3-a, aprilie 2

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Aprilie 2019 12:00 - Duminică 21 Aprilie 2019
http://ateliere.net/ro/

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Cu prilejul evenimentului Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură de anul acesta, 25 de sculptori vă așteaptă la adresele atelierelor lor pe parcursul a două weekenduri consecutive, 13-14 și 20-21 aprilie. Aceiași sculptori își vor reuni lucrările, din 11 aprilie 2019, în expoziția Sculpturi din Atelierelor Deschise deschisă la Teatrul Național I. L. Caragiale București.

Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură, Ediția a 3-a, aprilie 2019, București
Expoziție de sculptură & Open Studios, două weekenduri consecutive!

Cu prilejul evenimentului Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură de anul acesta, 25 de sculptori vă așteaptă la adresele atelierelor lor pe parcursul a două weekenduri consecutive, 13-14 și 20-21 aprilie. Aceiași sculptori își vor reuni lucrările, din 11 aprilie 2019, în expoziția Sculpturi din Atelierelor Deschise deschisă la Teatrul Național I. L. Caragiale București.

Evenimentul Zilele Atelierelor Deschise de Sculptură, ediția a 3-a, este organizat în cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, de Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Expo Arte, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala de Sculptură și susținut de Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica.

Expoziția Sculpturi din Atelierelor Deschise, 11 aprilie 2019
Ca un preambul al vizitelor la ateliere, joi 11 aprilie, la Teatrul Național I.L. Caragiale București, la orele 18:30 va avea loc deschiderea expoziției Sculpturi din Ateliere Deschise. În cadrul expoziției, ce pune accent pe diversitatea formelor de expresie, vor fi prezentate 25 de lucrări de sculptură semnate de artiștii ce își vor deschide atelierul spre vizitare. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 11–21 aprilie 2019, în orele de program ale Teatrului Național I.L. Caragiale din București (zilnic, între orele 14.00 - 18.30, cu excepția zilelor de luni). Accesul se face pe la intrările spre Sala Media și Pictură, dinspre Hotel Intercontinental.

Vizite în ateliere de sculptură, întâlniri memorabile, 13-14 și 20-21 aprilie 2019
Descoperiți spațiile de creație în care își desfășoară activitatea, cum sunt organizate, ce ustensile și materiale sunt folosite pentru realizarea sculpturilor și vă delectați privirea cu sculpturi din lemn, bronz, marmură și alte materiale specifice!
Accesul publicului este liber, programul de vizitare a atelierelor este sâmbătă și duminică, 13-14 și 20-21 aprilie, în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar adresele sculptorilor pe care îi veți putea cunoaște și cu care veți putea interacționa sunt disponibile la pagina de internet Ateliere.Net. Pentru a ușura periplul prin oraș, beneficiați de lista atelierelor deschise și opțiunea de ghidare prin GPS către adresele atelierelor descărcând gratuit Aplicația pentru Smartphone ATELIERE, disponibilă pe platformele: iOS și Android.


Artiștii expozanți ale căror ateliere personale pot fi vizitate sunt: Giani Iosif Amarandei, Cătălin Bădărău, Alin Carpen, Alexandru Căzănaru, Titi Ceara, Elena Gheorghe, Eugen Ilina, Ionel Istoc, Ioan Ladea, Jorge Mafu, Andrei Marina, Constantin Mîrzea, Ioan Medruţ, Bianca Mann, Laurenţiu Mogoşanu, Dan Munteanu, Dumitru Pasima, Cristian Pentelescu, Ana Zoe Pop, Mircea Roman, Elena Surdu Stănescu, Nicolae Stoica, Aurel Vlad, Marian Zidaru, Victoria Zidaru.

Informații legate de vizite și grupuri organizate puteți solicita la (+40723) 825 800 sau prin email, la adresa info@ateliere.net. Acest eveniment cultural-educativ este gratuit și adecvat pentru întreaga familie! De asemenea, informații despre ateliere și artiști puteți găsi și pe pagina de internet Expoarte.Ro.

Proiectul Cultural Contemporanii, inițiat și derulat de Asociația Făuritori, își propune valorizarea culturii românești actuale, prin favorizarea actului de creație – abordat într-o perspectiva unitară cu creatorul - prin organizarea și susținerea de activități cultural-educative.

Mai multe detalii: http://ateliere.net/ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 939
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

maria

Adaugat in urma cu 1923 zile, 11 Apr. 2019

Adaugat de mariacontemporanii

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .