poze creative fest in parcul tineretului

Creative Fest in Parcul Tineretului

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 6 Septembrie 2014 - Duminică 7 Septembrie 2014

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

Show-uri de dans si concerte, picturi 3D pe asfalt, expozitii foto, instalatii urbane.

Parcul Tineretului devine în perioada 6-7 septembrie locul de întâlnire al „creativilor” din București. Un nou eveniment își face apariția în peisajul cultural al capitalei: Creative Fest.

Având tema “Bucureștiul e cool” și organizat în colaborare cu Primăria Municipiului București și Centrul de proiecte culturale ArCuB, festivalul va oferi bucureștenilor, timp de un weekend, ocazia de a cunoaște creațiile artiștilor din diferite zone, de la artă urbană, fotografie, fashion, până la dans și muzică.

Aleea centrală (intrarea Gheorghe Șincai) va fi amenajată într-un mod cu totul special, devenind un București miniatural cu mai multe zone de manifestare artistică.

Scena centrală a Creative Fest este dedicată artiștilor din zona muzicală. Brazda lui Novac va întreține atmosfera pe data de 6 septembrie de la ora 21.00 Muzica, un amestec de synth-uri melodice, industrial din anii ‘80, techno si punk, este completată de un show vizual inedit creat de Vali Chincinsan. Înființată în 1997 de Victor Popescu, Brazda lui Novac a cântat în deschiderea concertelor multor artiști cunoscuți, precum: Recoil, Covenant sau Funckarma, în orașe atât din România cât și din afară (Maastricht, Londra, Dresden, Roma etc.)

O colaborare reușită și combinații îndrăznețe de stiluri și mixuri muzicale, Gojira&Planet H vor încânta, surprinde și antrena publicul Creative Fest sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 22.00. George Andreescu (Gojira) activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. Planet H (Paul Opris) a pus bazele formațiilor rock Narkoma și Godmode, dar de 10 ani face în paralel și muzică electronică.

Una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din România, Omul cu șobolani, își face apariția pe scena Creative Fest duminică, 7 septembrie, de la ora 22.00. Înființată în Constanta în 1997, trupa este alcătuită în prezent din Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitară), Mihnea Dobrota (tobe) și Radu Andrei (bas).

Line-up-ul Creative Fest este completat de Souptrip, un colectiv alcătuit din artiștii Adrian Tăbacaru, Tom Brânduș, Adrian Buciu, Irina Sârbu, Mandela Gajol și Raluca Stratulat, Yvat, Domino, Aria urbană și VJ Campsauvage.

Mai multe detalii: http://www.feeder.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1538
popadriana

Adaugat in urma cu 2337 zile, 28 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .