poze international tattoo convention la bucuresti

International Tattoo Convention la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Octombrie 2011 - Duminică 16 Octombrie 2011
World Trade Center

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

In weekendul 14-16 Octombrie, cei mai buni artisti din lume, participa la intalnirea anuala de la Bucuresti. Read more: International Tattoo Convention in octombrie la Bucuresti http://www.metalhead.ro/metalhead/stiri-metalhead/international-tattoo-convention-in-octombrie-la-bucuresti-aid-106562-l-1#ixzz1ZEfupe00

Cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment de gen din Romania va avea loc la World Trade Center in timpul zilei, iar noptile vor fi petrecute in clubul Fire, incepand cu “welcoming party”-ul de joi si pana duminica seara la petrecerea de final a conventiei.

Renumiti artisti de peste hotare vor fi prezenti la World Trade Center Bucuresti pentru a-si arata maiestria: George Mavridis (Grecia), James Celtic Moon (Ungaria), Mitzu-Duck's Tattoo (Finlanda), Remis Cizauskas (Irlanda) si multi altii.

Daca in timpul zilei cei mai talentati artisti vor lucra de zor pe pielea romanilor veniti la conventie ascultand muzica DJului Radu Crisan, in timpul serilor conventiei, vom asculta muzica live: joi avem in program concertul „Up to Eleven”, vineri vom avea parte de o noapte nebuna cu Nightlosers, iar sambata, „Hellz Ballz - Romanian AC/DC tribute band” si Ski King (DE) - „urmasul lui Elvis Presley si Johnny Cash”, ne vor tine in Fire pana la rasarit.

DJ Radu Crisan va mixa pe parcursul celor 3 zile de conventie. Pasiunea lui pentru muzica i-a fost provocata inca din copilarie de catre parinti, mari iubitori de muzica. Si-a inceput cariera ca DJ rezident in club Mozart dar si ca organizator de petreceri underground impreuna cu Mihai Mihalcea (DJ akaroz). Radu Crisan prefera muzica electronica din genul “house”-ului, de la „deep-house” pana la „tech-house”.

Nightlosers va concerta in Fire vineri seara. Original “Ethno-Blues-Band” din Romania, trupa recunoscuta pentru talentul de a impleti acustic muzicile traditionale din estul europei si „blues”-ul american, plusand in amestesc pasiune, umor, talent si dedicatie, va incepe noaptea de petrecere cu voie buna intr-un mare stil caracteristic.

Biletele, in valoare de 30 RON/zi si abonamentele in valoare de 70 RON.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro/metalhead/stiri-metalhead/international-tattoo-convention-in-octombrie-la-bucuresti-aid-106562-l-1

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3045 zile, 28 Sep. 2011

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 2 Feb 2020 - 2 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .