poze fashion beauty days la mega mall

Fashion & Beauty Days la Mega Mall

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Octombrie 2015 10:00 - Duminică 11 Octombrie 2015
Strada Pierre de Coubertin, Nr. 3-5

Categorii: Festivaluri , Inaugurari , Spectacole si Filme

Peste 40 de branduri își prezintă colecțiile de toamnă-iarnă în cel mai mare eveniment de fashion și beauty al toamnei, la Mega Mall Mega Mall sărbătorește noile colecții de toamnă-iarnă printr-un eveniment dedicat iubitorilor de modă și frumusețe, preț de două weekenduri, 3-4 și 10-11 octombrie, alături de cele mai renumite branduri

București, 2 octombrie 2015 – Mega Mall își pregătește vizitatorii pentru sezonul rece, dedicând weekendurile 3-4 si 10-11 octombrie modei și frumuseții, prin intermediul Fashion & Beauty Days. Cele patru zile de evenimente de fashion și beauty au fost pregătite și dedicate celor mai împătimiți iubitori ai modei și frumuseții, eveniment ce are să reunească peste 40 de branduri în același spațiu Astfel, în aceste două weekenduri, între orele 13:00 și 20:00, Mega Mall își așteaptă vizitatorii cu servicii gratuite de infrumusețare, demonstrații sportive și numeroase prezentări de modă ale celor mai iubite branduri.

Pe tot parcursul evenimentului, cumpărătorii vor beneficia de servicii gratuite de make-up, hairstyling, manichiură, cosmetică, masaj și analizator corporal, cât și testing de produse oferite de branduri precum Douglas, Sephora, Yves Rocher, Flormar, DM, salonul Geta Voinea, GETT’s, Sensiblu și Kitchen Shop.
Sărbătoarea noilor colecții de toamnă va avea un spațiu dedicat special, la nivelul 2, din cel mai nou centru comercial din București. În cadrul evenimentului Fashion & Beauty Days vor avea loc prezentări de modă cu brandurile de top din Mega Mall.
Astfel, vor putea fi admirate colecțiile magazinelor Peek & Cloppenburg, Marks&Spencer, Koton, C&A, Stefanel, Steilmann, Hilfiger Denim, Reserved, Mohito, Sinsay, House, Musette, Deichmann, Benvenuti, Il Passo, Adidas, Colin’s, Pepper, Hervis, Takko, Otter, Aldo, Teilor, Marina Yachting, Depot 96, La Femme, Ecco, Orsay, Lee Cooper, Tom Tailor, Kenvelo, Levi’s, LC Waikiki, Mizar, Meli Melo, Parfois, Optiblu, Bijuteria Stil, Pause Jeans, Why Dennis & Anna Cori, Lora’s Shoes, Ataeliere, And Fashion, Shoes Couture, Catali, BBY și Fany Lux.
Activitățile sportive nu vor fi nici ele neglijate. Experții World Class vor prezenta sesiuni demonstrative de fitness care își vor găsi loc împreună cu ședințele și demonstrațiile de make-up și hairstyling pe scena special amenajată. Totodată, un specialist nutriționist Natur House va aștepta vizitatorii Mega Mall cu sfaturi în privința menținerii unui stil de viață sănătos, iar magazinul TopShop va întreține atmosfera participanților cu clătite și smoothie-uri. În plus, Mega Mall își așteaptă cumpărătorii cu premii instant, pregătite special pentru participanții la eveniment.
După organizarea unui fashion quest palpitant și premierea celor mai rapizi 500 de clienți în cursul săptămânilor trecute, Mega Mall continuă sărbătoarea noilor colecții de toamnă cu Fashion & Beauty Days.
Mai multe detalii despre campanii sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall www.MegaMallBucuresti.ro.

*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în București de grupul de investiții și dezvoltare NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, acesta acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de 72.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, ce găzduiește în prezent 220 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.
Mega Mall aduce și o serie de premiere în retailul romanesc, care le oferă bucureștenilor experiențe unice de divertisment: sala de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, cinematograful Cinema City cu 14 săli și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, un sports bar, unde pot fi urmărite transmisiuni sportive live, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.
Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Marks & Spencer, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Tom Tailor, Douglas, NEXT, Tommy Hilfiger, Musette, Hervis, Bata, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti şi Aldo. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1405
people

Adaugat in urma cu 3147 zile, 02 Oct. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .