poze festivalul micului cel mare 27 aprilie 01 mai parcul national
poze festivalul micului cel mare 27 aprilie 01 mai parcul national poze festivalul micului cel mare 27 aprilie 01 mai parcul national poze festivalul micului cel mare 27 aprilie 01 mai parcul national

FESTIVALUL MICULUI CEL MARE 27 APRILIE - 01 MAI PARCUL NATIONAL

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Aprilie 2018 09:00 - Marţi 1 Mai 2018
Parcul National Lia Manoliu, Bd-ul Basarabia (fost 23 August)

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Petreceri

Numar min/max participanti: 3000/6000

Polul distractiei de 1 Mai se muta anul acesta in Parcul National din sector 2 Bucuresti, la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE!!! Petrecem 1 MAI MUNCITORESC tot week-endul, începând de Vineri, 27 aprilie şi până marti, 1 mai, aşa cum se cuvine, cu sute de kilograme de mititei tradiţionali, din peste sau curcan, stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!

1 MAI MUNCITORESC CU 1 MIC REGESC!
Vedeta festivalului va fi, cum alftel, MICUL! Pregătit în toate formele şi pe toate gusturile: MICUL DOLOFAN, MICUL CEL MAI MIC, şi aşa-zisul MIC REGESC, MICUL DE UN METRU! Vom vedea cine se va încumeta să-l dovedească!
Şi pentru că de 1 Mai toată lumea trebuie să guste un mic, inventăm şi reţete noi pentru cele mai sofisticate gusturi: mici din peşte sau curcan! Indiferent de reţetă, regula e clară: micii trebuie stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!
Ospatul din Parcul National va fi inveselit in cantec si joc, pe masura generozitatii gazdelor, a organizatorilor, spre bucuria oaspetilor, de asemenea nelipsita fiind competitia inedita de mancat mici.
Pe langa vedeta evenimentului, Micul Cel Mare, va mai puteti infrupta din pastrama la ceaun, bulzul traditional, carnati, tocanite si tochituri gatite dupa retete vechi traditionale, frigarui si fripturi, gratare aromate si mancare la ceaun cu nemiluita!
Toate aceste bunatati vor fi stropite cu bere... din belşug!
La un asa festin nu vor putea lipsi placintele alese, cozonaci si poale-n brau, dulciuri si dulceturi, brânzeturi şi afumături, jamboane , muschiuleti, toate preparate proaspete si fragede special aduse pentru a ne infrupta din ele, pastrama care va sfarai pe gratare, carnati, costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, visine si pere.
Ospăţul nu va fi desăvârşit fără un desert delicios, iar aici oferta e bogată :vestite placinte muntenesti, poale-n brau moldovenesti, placintele dobrogene cu branza, toate, preparate ce contin ingrediente suta la suta naturale si gatite dupa cele mai vechi retete traditionale, miere, dulceturi, siropuri si sucuri naturale, mere aromate, turtă dulce, prajituri si ciocolata de casa, kurtos kalacs, îngheţată, toate, delicii pregatite in casa.
În târg se vor găsi și obiecte tradiționale, lucrate cu multă măiestrie de meșteri autentici, cadouri cu totul deosebite, ii cu alesături, rochii din lână împâslită, genți din piele naturală cu motive naționale, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă.
Intrarea este liberă de dimineaţă şi până seara târziu!!!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3266
Cuvinte cheie: 1mai , Bere , mici , petrecere , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 766 zile, 25 Apr. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .