poze europafest 25 o poveste de succes gala cel mai asteptat evenim

EUROPAfest 25, o poveste de succes Gala - cel mai asteptat evenim

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Mai 2018 19:00 - Sâmbătă 19 Mai 2018
Teatrul Odeon

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Nu rata cel mai asteptat concert EUROPAfest 25 !

EUROPAfest, singurul festival din Europa ce reuneste patru genuri muzicale – jazz, blues, pop si clasic, se apropie de finalul editiei cu numarul 25. Gala EUROPAfest va avea loc sambata, 19 mai, la Teatrul Odeon, incepand cu ora 19:00.
Cele mai bune trupe „crème de la crème” din festivalul de jazz Bucharest International Jazz Competition si laureati ai concursului Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti se vor intalni pe scena Salii Majestic pentru a oferi un regal muzical. Biletele se pot achizitiona de la Teatrul Odeon sau online.

O vorba cantata la saxofon, un gand soptit la chitara, o amintire transpusa la pian, sunete de vioara, contrabas sau percutie au spus povestea EUROPAfest. Timp de zece zile, festivalul a adus muzica buna in Bucuresti si Sibiu, scenele sale gazduind peste 300 de artisti din toate colturile lumii. Ritmuri variate din 26 de tari, concerte pline de energie si originalitate care au captivat audienta, prieteniile legate intre participanti, povestile depanate in timpul concertelor, salile pline si surprizele neasteptate au definit editia cu nr. 25 a festivalului. Agenda bogata a oferit zile, seri si nopti de neuitat pentru un public heterogen, incluzand: Opening Gala, concerte de jazz, blues si pop, recitaluri de muzica clasica, concerte simfonice, workshopuri de jazz, Caffe Festival Ibis, jam sessions.

Gala Concert incheie seria evenimentelor EUROPAfest 25 printr-o seara dedicata excelentei muzicale. Bucharest International Jazz Competition este o manifestare singulara in peisajul jazz-ului profesionist din Romania, fiind cotat de BBC intre primele 3 concursuri de jazz din Europa. Editia cu nr. 12 a reunit in Semifinala 17 trupe din 12 tari, dintre care juriul international a selectat cele mai bune grupuri pentru Finala. Marele Premiu va fi disputat in direct, in fata spectatorilor, in cadrul Galei EUROPAfest. Vino si alege-ti trupa favorita sau bucura-te de o atmosfera 100% jazzy! Daria Tudor, laureata a Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti este in prezent una dintre stelele noii generatii de pianisti cu cariera de anvergura europeana. Stabilita la Berlin, artista se intoarce de fiecare data cu mare placere in Romania pentru a oferi emotie pura prin interpretari pline de virtuozitate. Daria Tudor a ales pentru Gala EUROPAfest sa incante audienta cu lucrari de Chopin si Liszt. Violonista de origine rusa Ekaterina Valiulina / Elvetia, laureata a Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti, va evolua in Gala dupa concertul extraordinar sustinut la Sala Thalia din Sibiu, alaturi de Filarmonica de Stat. Artista are harul de a transpune publicul intr-o stare pura, in care timpul si spatiul nu mai exista, singura realitate fiind muzica creata.
Nu rata cel mai asteptat concert EUROPAfest 25 !

Informatii suplimentare si fotografii:
office@jmevents.ro, 0740.75.95.66, www.europafest.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 604
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

jmevents

Adaugat in urma cu 2161 zile, 17 Mai. 2018

Adaugat de jmEvents

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 42

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .