poze claudiu dumitrache live arenele romane
poze claudiu dumitrache live arenele romane

Claudiu Dumitrache live @Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 11 Iunie 2019 18:30 - Miercuri 12 Iunie 2019
Parcul Carol, Bucuresti

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 2/20

Festivalul LA BAIRAM

Te asteptam la cel mai tare Bairam, pe 11-12 Iunie!. Ti-e dor de atmosfera petrecerilor din sufragerie? Vrei sa reasculti cele mai cunoscute hituri ale inceputului anului 2000? Te invitam la Bairam! Primele bilete au preturi speciale.
Pe 11 si 12 Iunie la Arenele Romane, Daniel Buzdugan va prezenta cel mai mare bairam de pana acum, care aduna cei mai in voga artisti de la inceputul secolului XXI: Axxa, 3 Sud Est, LA, Pepe, Class, Andreea Balan, Simona Nae, Sweet Kiss, Body & Soul, Akcent, Class si Valahia. In deschiderea festivalului, Claudiu Dumitrache.

BUCUREȘTI, 13 mai 2019 - Artiștii de pe afișul festivalului La Bairam au dezvăluit cum se pregătesc pentru marea petrecere din 11 și 12 iunie, de la Arenele Romane.

Mai este mai puțin de o lună până la cel mai mare concert al verii din București, festivalul La Bairam, care va aduce pe scena Arenelor Romane cei mai iubiți artiști români de la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000. Spectacolul este de neratat, atât datorită multitudinii de hituri incluse în program, cât și prin momentele artistice pe care artiștii le-au gândit pentru acest eveniment:

”Pregătim un super show live, în care să aducem atmosfera acelor vremuri. În afară de asta, vom avea și un performance special pe scena La Bairam: un moment care se numește Istoria Muzicii Românești”, a dezvăluit Adi Sână de la Akcent. Printre piesele pe care trupa le va interpreta La Bairam se numără ”Ți-am promis”, ”Buchet de trandafiri” și ”Dragoste de închiriat”.

Simona Nae lucrează la o reprezentație foarte dinamică alături de dansatorii săi și promite o vestimentație provocatoare, așa cum și-a obișnuit publicul; băieții de la Body & Soul nu și-au făcut, încă, playlist-ul complet, dar Laurențiu Constantin, liderul trupei, promite că vor interpreta hiturile ”Super femei” și ”Ne-au topit căldurile” și spune că repetă câte două ore pe zi pentru acest concert, iar trupa Sweet Kiss se pregătește intens în studio și repetă coregrafii pentru ”un show incendiar” în care, cu siguranță, vor fi incluse piesele de succes ”Alin, Alin”, ”Floare albă, floare neagră”, ”Bate inima mea”. ”Așteptăm cu emoție și drag revederea cu colegii și fanii noștri!”, a declarat Irina Pavlenco, solistă a trupei Sweet Kiss.

”Mă pregătesc cu sufletul!”, a declarat Mihai Trăistariu. ”Îmi scriu deja grămezi de fani Valahia din toată țara, acum căsătoriți și cu copii, că abia așteaptă să reasculte hiturile adolescenței lor. În mod sigur vom cânta piesele lor îndrăgite: ”Banii și fetele”, ”La mare, la soare”, ”Banana”, ”Tornero”, ”Cât de frumoasă ești””, a completat artistul.

Dinu Maxer s-a întâlnit cu toți componenții trupei AXXA – inclusiv cu Mihai Onilă, care locuiește în Belgia și care le-a fost alături prin intermediul videochat-ului – și au stabilit structura show-ului, ordinea pieselor și momentele surpriză din spectacol. ”O să cântăm, evident, ”Marea te cheamă”, ”Imaginea ta”, ”Oare de ce”. O să avem și un colaj cu celelalte refrene de succes printre fanii noștri”, a ținut artistul să menționeze.

Nici organizatorii evenimentului nu s-au lăsat mai prejos și au pregătit o ofertă specială la achiziția de abonamente pentru acces La Bairam: pachete cu un abonament gratuit la 3 abonamente cumpărate și, respectiv, pachete cu 3 abonamente gratuite la 7 cumpărate.

”S-a arătat foarte multă lume interesată de festivalul La Bairam, chiar vin oameni și din afara țării pentru acest eveniment, iar asta ne-a dat ideea pentru această ofertă. Pe vremuri, se mergea în gașcă la concerte, așa că am gândit aceste pachete promoționale în speranța că vor readuce prietenii laolaltă, vor reînnoda relațiile de altădată, că se va strânge din nou gașca la petrecere”, au declarat organizatorii evenimentului.

Oferta este valabilă până la data de 1 iunie, iar pachetele de abonamente pot fi achiziționate, începând cu data de 15 mai, de pe iabilet.ro sau de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-festival-la-bairam-41167/

Pret bilet: 75 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 699
claudiu dumitrache

Adaugat in urma cu 1761 zile, 02 Iun. 2019

Adaugat de CDgroup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .