poze festivalul micului cel mare bucuresti

FESTIVALUL MICULUI CEL MARE BUCURESTI

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Aprilie 2023 09:00 - Luni 1 Mai 2023
PARCUL IOR- BISERICA MARAMURESEANA, SECT 3 ( ALEX IOAN CUZA)

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

Explozie de voie bună şi petrecere în Parcul IOR, lângă Biserica de lemn Maramureşeana la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE, începând de vineri, 28 aprilie şi până luni, de 1 Mai Muncitoresc. Continuăm tradiţia şi aducem în faţa publicului bucureştean şi nu numai un show culinar unde vedeta este MICUL tradiţional, mai mult de atât, pentru că de 1 Mai toată lumea trebuie să guste măcar un mic, cei care se vor mai “pretențioși” vor avea ocazia să guste mici preparați din curcan, vită, peste, vânat și, evident, să îl stropească din belşug cu bere rece. Pe lângă vedetă – adică micul cel MARE – pofticioșii se vor putea înfrupta cu pastramă la ceaun, bulz, cârnaţi, tocăniţe şi tochituri gătite după reţete vechi tradiţionale, frigărui şi fripturi, carnaţi prospeţimi sau afumaţi, dar și plăcinte, cozonaci şi poale-n brâu, dulciuri şi dulceţuri, brânzeturi şi afumături, jamboane, mușchiuleți.

Vă aşteptam începând de vineri la parada micilor cel MARI, şi vă asigurăm că aveţi de unde alege: MICUL REGESC DE 100 METRI, sau MICUL LA METRU alături de BEREA LA METRU. Vom vedea cine se va încumeta să îl dovedească!
Pe lângă vedeta evenimentului, Micul Cel Mare, va mai puteţi înfrupta din grătare pline, cum îi şade bine unei sărbători, dar şi preparate la ceaun, tocănite, pastrama la ceaun, bulzul tradiţional, tochituri gătite după reţete vechi tradiţionale, frigărui şi fripturi, cârnaţi de casa tradiţionali şi produse tradiţionale, afumături, muşchiuleţi şi brânzeturi de toate felurile.
La un aşa ospăţ nu pot lipsi deserturile savuroase, cozonaci şi plăcinte poale’n brâu din Bucovina, alivenci moldoveneşti, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoşi, gogoşi, clătite, bubble wafle, dulcețuri și gemuri proaspete.
Vremea se anunţa frumoasă, iar parcul este cel mai potrivit loc pentru o plimbare în aer liber dar și pentru un ospăț ca la mama acasă, și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE din PARCUL IOR, lângă Biserica de Lemn Maramureşeană.
VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3736
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 452 zile, 25 Apr. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 157

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .