poze tineretului christmas market

TINERETULUI CHRISTMAS MARKET

Bucuresti , Bucuresti. Luni 5 Decembrie 2022 09:00 - Marţi 20 Decembrie 2022
PARCUL TINERETULUI- PLATOUL SINCAI

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Clinchete de clopoței, zâmbete de copii, aroma de vin fiert, cadouri, carusele, trenulețe și inspirație de Crăciun... toate acestea alături de o atmosferă de poveste de iarnă vă așteaptă la "Tineretului Christmas Market", ce se va desfășura în Parcul Tineretului (Platoul Șincai) din București, în perioada 5 decembrie- 24 decembrie.

Vizitatorii sunt așteptați să pășească într-o atmosferă de basm, cu luminițe, activități distractive pentru copii și terase tradiționale cu preparate autentice, de sărbătoare.
Printre atracțiile festivalului se vor găsi o gamă variată de produse specifice sărbătorilor de iarnă, cu arome calde de scorțișoară, vin fiert, turtă dulce, acadele, dar și produse artizanale, globuri, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: produse tradițional românești precum sarmale, plăcinte moldovenești, vin fiert, bunătăți maramureșene, preparate dulci, cozonaci, prăjituri, plăcinte, langoși, clătite, ciocolată de casă, băuturi sau gustări calde.
Nimeni nu pleacă cu mâna goală sau fără să încerce un preparat gustos, întrucât la TINERETULUI CHRISTMAS MARKET vor fi prezenți bucătari iscusiți cu cărnuri fel de fel, afumături, brânzeturi, delicioase preparate la grătar, fripturi din cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun, mititei, cârnați din porc, vită și vânat, frigărui și pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, numai bune pentru inspirația meselor festive de Crăciun și de Revelion.
Priceperea bucătarilor va fi pusă la încercare de sărbătoarea de Ignat, și suntem convinși că vor face față provocării de a pregăti cele mai gustoase preparate tradiționale din porc: pomana porcului, caltaboși, lebăr, șorici, slănină cu boia și alte mirodenii, și multe altele alături de o stacană cu vin fiert aromat.
Cei mici nu vor fi uitați și sunt așteptați la un minunat parc de distracții cu carusel, trenuleț, topogane și multe alte giumbușlucuri.
Atmosfera de sărbătoare va fi completată perfect de căsuțele din târg, care au fost împodobite pentru atmosfera de poveste a sezonului.
Târgul este deschis zilnic, între orele 9:00 – 22:00, până pe data de 24 decembrie.
Vă așteptăm cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 731

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 68 zile, 02 Dec. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 103

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
atelier de mar i oare din fetru la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN FETRU – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 10 Februarie 2023
atelier de mar i oare din lemn la sediu

ATELIER DE MĂRȚIȘOARE DIN LEMN – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 17 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .