poze arena dnb summerfest

Arena DNB Summerfest

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Iunie 2014 22:00
Arenele Romane, Cutitul de Argint 26

Categorii: Festivaluri , Petreceri

Arena DNB Summerfest: Loadstar, The Upbeats, Jakes MC

https://www.facebook.com/boarders.boarders), iar la poarta in seara petrecerii vor fi 35 lei.

-----------------------------------

Dacă e iunie, e arena dnb Summerfest! Anul acesta Summerfestul are loc pe 14 iunie și tema acestei ediții este FIRE! Arenele vor arăta special cu această ocazie, în ton cu tema, care se va regăsi atât în tradiționalul concurs de graffiti cât și prin prezența unor fire jugglers on the spot! plus alte surprize.

Loadstar revin la Summerfest! Dupa setul exploziv de anul trecut, Xample și Lomax ne calcă din nou pragul. Gavin și Nick au crescut ascultând Prince și Quincy Jones și au urmărit cu pasiune ascensiunea unor trupe legendare ca The Prodigy, The Chemical Brothers și Daft Punk. Însă punctul lor forte a fost întotdeauna drum and bass-ul, fiind atrasi de seturile legendarului Roni Size, de sound-ul atmosferic al lui LTJ Bukem, ritmurile brutale ale lui Dillinja, cyber funk-ul lui Ed Rush și Optical și soundscape-urile dramatice ale lui John B. Amândoi au fost reperați ca artiști solo de Andy C, șeful label-ului RAM Records și unul dintre cei mai mari DJ din lume. Primul release al lui Xample la RAM a intrat direct pe locul 1 în chart-urile dance în 2007, și tot atunci a început colaborarea cu Lomax. Combinația dintre stilurile lor personale, experimental și dancefloor-oriented s-a dovedit a fi un succes instant. Release-urile ce au urmat i-au catapultat în lumea celor mai respectați artiști ai genului, așa că prin 2010 s-au gândit că ar fi cazul să își aleagă un nume reprezentativ. Loadstar îi definește perfect, având in vedere că în prezent sunt cea mai strălucitoare stea muzicală și par să fie încărcați numai cu hituri. În afară de numeroasele colaborări cu artiști respectați ca Andy C, Chase & Status, Rudimental, L.A.O.S., Breakage, au fost responsabili de cele mai populare hituri scoase la RAM și au primit numeroase premii, printre care și Best single la prestigiosul Drum & Bass Arena Awards. Extrem de solicitați pentru remixuri de către o mulțime de artiști, nu se lasă mai prejos nici la capitolul producții. Albumul lor de debut Future Perfect a luat cu asalt topurile și emisiunile radio, de la BBC Radio 1 la MTV și a devenit unul dintre cele mai bune albume ale anului, fiind aclamat de publicatii de la Guardian până la Mixmag și preluat de artiști ca High Contrast și DJ Hype. Cei doi tocmai și-au lansat noul single Stepped Outside/Under Pressure la același punct cardinal al drum and bass-ului, RAM Records. O adevărată legendă pe care o vom experimenta pe viu, la Summerfest!

În prezentul suprasaturat de muzică bass, cu siguranță producătorii-DJ sunt noile rock staruri. The Upbeats sunt exemplul perfect, prin performance-urile live diferite, care includ uneori mosh pit-uri, dansatori și crowd surfing. În același timp, abilitățile lor de producători sunt lăudate de nume ca Ed Rush & Optical, Bad Company, Hive, Gridlock, Bulletproof, TREi, State of Mind și Noisia, cu care au colaborat. Printre outlet-urile lor creative se numără label-uri ca RAM Records, Virus, Commercial Suicide, Subtitles și Lifted Music, unde și-au pus amprenta pe remixuri ale unor artiști de la MSTRKRFT până la Shapeshifter. Neo-zeelandezii au la activ deja patru albume full-length, care includ numeroase piese energice devenite imnuri de-a lungul timpului. Seturile lor sunt experiențe unice și mereu diferite, dar au la baza sound-urile dinamice și explozive.

Jakes este un artist cu multe fețe. Mulți îl știu ca vocea din hiturile lui TC Deep, Drink, Mindkillers, alții ca fondatorul crew-ului de dubstep din Bristo H.E.N.C.H., și una dintre cele mai bune voci din muzica underground britanică. Inflexiunile lui Jakes l-au făcut una dintre cele mai ușor de recunoscut voci din industria muzicală de gen, iar performance-urile live energetice l-au făcut cunoscut mulțimilor de fani din întreaga lume, prin stilul său inimitabil. În doar câțiva ani de activitate, Jakes a devenit cunoscut atât ca unul din cei mai respectați MC de drum and bass, cât și un producător de dubstep talentat, fiind susținut de artiști ca Skream, Crookers, Mary Anne Hobbs sau Gaslamp Killer. Remixurile sale au acaparat topurile de download și au fost incluse pe coloanele sonore ale unor filme ca The Black Swan al lui Darren Aronofski sau Offender, regizat de Ron Scalpello. A lansat piese la label-uri renumite ca Tectonic și Slit Jockey în paralel cu găzduirea unui show lunar pe postul online Ministry of Sounds. De curând Zane Lowe(BBC Radio 1) i-a acordat titlul “Hottest record in the world” pentru piesa Warrior, unde își etalează abilitățile vocale pe piesa produsă de Loadstar.


Alaturi de ei ii vom vedea si pe Sundancer (Brasov), Agmantav (Valenii de Munte) si Versus (Bucuresti) cu baietii de la VLC si Black Pixel la visuals.

-----------------------------------

Eveniment 16+

-----------------------------------

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1427244697529058

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 930
violeta africana

Adaugat in urma cu 3607 zile, 04 Iun. 2014

Adaugat de Violeta11164

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .