poze un an de teatru cum n ai mai vazut

UN AN de TEATRU cum n-ai mai vazut

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 Noiembrie 2012 18:00 - Duminică 2 Decembrie 2012
Teatrul „În Culise” (str. Ștefan Mihăileanu nr. 53, în intersecția Pache Protopopescu cu Traian, stația ratb Traian)

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/400

Teatrul În Culise sărbătoreşte un an de existenţă! Între 30 Noiembrie şi 2 Decembrie vă aşteptăm la casa din Str. Ştefan Mihăileanu nr. 53 să vă bucuraţi de un maraton al spectacolului, unde veţi putea viziona cele mai bune producţii ale teatrului.

În numai un an de existenţă, Teatrul În Culise a reuşit să se afirme în lumea spectacolului printr-un număr mare de producţii de calitate (peste 15 titluri de spectacol), atestate de cele mai importante festivaluri de teatru din Bucureşti şi din ţară (Festivalul Internaţional de Teatru Scurt Oradea, Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, Festivalul Teatrelor de Buzunar, Noaptea Teatrului Independent).
Fără nume mari şi fără bani mulţi, tinerii actori din Culise au reuşit să-şi pună amprenta pe fenomenul teatral independent din Bucureşti devenind un brand cunoscut în rândul consumatorilor de teatru („nebunii frumoşi din Culise”). De remarcat şi comunitatea artistică formată în acest spaţiu, care oferă posibilitatea spectatorilor de a interacţiona cu artiştii într-un cadru informal, în pub-ul de la parterul teatrului.
Vă invităm călduros la o călătorie teatrală originală, plină de umor şi atât de actuală! Între 30 Noiembrie şi 2 Decembrie sărbătoreşte împreună cu noi UN AN DE TEATRU CUM N-AI MAI VĂZUT! Intrarea la eveniment este liberă şi se va face pe baza de rezervări. Locuri limitate.
Programul integral îl puteţi regăsi in sectiunea program a site-ului. Rezervarile se fac la telefon 021/320.20.59 sau 0735 026 762 sau pe site http://teatru.inculise.ro/rezervarionline.html.
Mulţumim partenerilor media: Şapte Seri, Zile şi Nopţi, România Liberă, Modernism, Webcultura, Oraşul Meu, ArtWe, Port.ro, Metropotam, Teatral.ro, Ciao.ro, HypeStreet.ro, ArtAct Magazine.

Daca te-ai saturat de povesti spuse ca sa fie spuse, daca te-ai plictisit de aceleasi show-ri pline de previzibil si de conventional, daca vrei sa vezi spectacole de teatru la care chiar sa razi cu pofta, in care sa crezi, care sa te distreze, care sa ramana cu tine dupa ce iesi din sala, trebuie sa ne calci pragul!

Mai multe detalii: http://teatru.inculise.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 912

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 4137 zile, 29 Nov. 2012

Adaugat de cursurideactorie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .