poze invata sa pedalezi cu ajungem mari la bikefest

Invata sa pedalezi cu Ajungem Mari la Bikefest

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 12 Septembrie 2015 10:00 - Duminică 13 Septembrie 2015

Categorii: Festivaluri , Sport si Excursii

Bikefest organizeaza impreuna cu Ajungem Mari "Scoala de biciclete"!

Scoala de biciclete “Invata sa pedalezi!”
Oricine vrea sa invete sa mearga pe bicicleta o poate face alaturi de noi la Bikefest, pe 12 si 13 septembrie, intre orele 10:00 si 20:00. Pentru a nu evita aglomerarea, va rugam sa va programati printr-un e-mail la adresa iarina@ajungemmari.ro cu intervalele orare in care ati dori sa veniti la lectiile de pedalat. Participarea este gratuita, donatiile sunt binevenite.
_______________________
Devino fundraiser pentru educatie!
Daca pana acum nu ai avut curaj sa te urci pe bicicleta, iti dam noi un motiv in plus: poti schimba viitorul unul copil dintr-un centru de plasament devenind fundraiser.
Inscrie-te cat mai repede pe platforma de super-eroi Galantom si invita-ti prietenii sa doneze pentru programul educational Ajungem MARI. 500 de lei este costul unui AN de educatie prin joc pentru un copil dintr-un centru de plasament, alaturi de voluntari care il incurajeaza sa Ajunga MARE si il implica intr-o multime de cursuri, ateliere si iesiri din centre care il ajuta sa se dezvolte si sa descopere la ce e bun si ce vrea sa faca mai departe.
Fiecare fundraiser isi poate propune sa stranga suma pentru un copil si sa urce pe bicicleta pe 13 septembrie cu ajutorul voluntarilor Ajungem MARI care il vor incuraja si sustine. :D
Detalii pe platforma Galantom - http://lindenfeld.galantom.ro/event-projects/view?id=376 si iarina@ajungemmari.ro/ 0753192263. Pentru inscriere va rugam sa completati formularul online: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/
_______________________
Doneaza o bicicleta pentru copiii din centre de plasament!
Daca ai o bicicleta (de adult sau de copil) pe care nu o mai folosesti, noi o reconditionam si le-o donam copiilor din centre. Te rugam sa ne contactezi la iarina@ajungemmari.ro printr-un e-mail cu titlul “Donatie bicicleta”si stabilim impreuna detaliile. Bicicletele pot fi aduse pana pe 8 septembrie la magazinul Cool Bike Team pe Soseaua Colentina nr 27, Sector 2. Program: L-V 11:00-20:00 si Sb: 09:00 - 15:00. *Pentru cine nu le poate aduce, asiguram noi transportul.
Tot la Bikefest ne intalnim si cu copii din centre si ii invatam sa pedaleze, iar apoi le daruim bicicletele, asa ca te invitam sa ii cunosti si sa te bucuri alaturi de ei!
Multumiiiim!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 826
Cuvinte cheie: Bucuresti
dana sommer

Adaugat in urma cu 3150 zile, 04 Sep. 2015

Adaugat de Dana14381

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .