poze ozosep eveniment gastro cultural cu vanzare
poze ozosep eveniment gastro cultural cu vanzare poze ozosep eveniment gastro cultural cu vanzare poze ozosep eveniment gastro cultural cu vanzare

Ozosep - eveniment gastro-cultural cu vanzare

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Ianuarie 2015 11:00 - Duminică 25 Ianuarie 2015
str. Gina Partichi (fosta Orlando) nr.8

Categorii: Festivaluri , Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

Ozosep - târgul de bun gust. Vă așteptăm cu produse excepționale, făcute de micii producători din ingrediente 100% locale și naturale dar și cu 400 de porții de gulaș pregătite pe loc!

Vă invităm la o ediție specială a expoziţiei gastro-culturale Ozosep, ajunsă la cea de-a treia ediție, unde veți avea ocazia de a degusta și cumpăra delicatesele secuieşti pregătite din ingrediente naturale, locale, pregătite după reţetele bunicilor, să testeze produsele cosmetice naturale sau să descopere lumea colorată a obiectelor artizanale. Producătorii vor expune de asemenea jucării din lemn, dar şi hainele create în stil tradiţional.

La expoziţia cu vânzare din curtea interioară a Institutului Balassi – Institutul Maghiar din București (Str. Gina Patrichi nr.8, sector 1), organizatorii vă aşteaptă cu o atmosferă familială, unde veţi găsi 400 de porții de gulaș gătite pe loc, vin fiert, ceai cald și bere artizanală din Miercurea Ciuc, dar şi un atelier artizanal destinat copiilor într-o sală special amenajată în clădirea Institutului, unde vom confecționa măști de carnaval tradițional (farsang).

Având în vedere succesul ediţiilor precedente, cu această ocazie numărul producătorilor autohtoni este în creştere, ceea ce înseamnă şi extinderea gamei de produse expuse spre vânzare la evenimentul gastro- cultural.

Ozosep înseamnă produse 100% naturale, kürtős, delicatese din cărnuri, păstrăv, brânzeturi, produse apicole, pâine de casă, pălincă, bere artizanală, dulceţuri, siropuri naturale şi alte bunătăți, specialități de ceaiuri, jucării din lemn, cosmetice naturale, haine tradiționale și produse din ceramică și multe altele.

Vă invităm, totodată, să vizitați și pagina de facebook a evenimentului, unde găsiți cele mai noi știri despre eveniment: https://www.facebook.com/pages/Ozosep/285288591669978

Mai multe detalii: http://www.ozosep.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1149

Eveniment postat de organizator

aemr

Adaugat in urma cu 1952 zile, 21 Ian. 2015

Adaugat de Ozosep

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .