poze dej vw 3

Déjà-vw #3

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Octombrie 2017 10:00 - Sâmbătă 7 Octombrie 2017
Şos. Odăi, nr. 219-225, Sector 1, Bucureşti.

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 150/250

Istorie sau tehnologie Volkswagen? Le poți întâlni pe amândouă într-un cadru nonconformist, la cea de-a treia ediție Déjà-vw. Pe 7 octombrie, în incinta MIDOCAR Otopeni, vei putea admira clasicele modele Volkswagen, iar cele mai noi apariții ale mărcii vor sta pe poziții pentru a fi testate, vei întâlni pasiuni care se întrepătrund cu universul auto și comunități cu idei originale, vei avea parte de provocări și de multă distracție.

Pe 7 octombrie, în incinta MIDOCAR Otopeni, vei putea admira clasicele modele Volkswagen, iar cele mai noi apariții ale mărcii vor sta pe poziții pentru a fi testate, vei întâlni pasiuni care se întrepătrund cu universul auto și comunități cu idei originale, vei avea parte de provocări și de multă distracție.

Incursiunea în istoria Volkswagen va începe cu Bulli Party, sărbătoarea celor 70 de ani numărați de la creionarea celebrului van, organizată de Volkswagen ClassicClub. În cadrul petrecerii aniversare vei face cunoștință cu toate generațiile Volkswagen Transporter, de la cele clasice până la cele contemporane, cu dotări și carosări din cele mai diverse. Déjà-vw Challenges sau mașinutele radiocomandate vor alimenta atmosfera cu zâmbete și îți vor stârni, cu siguranță, imaginația și pofta de condus.

În completarea atmosferei, artiști plastici vor transforma live în desene doisprezece dintre cele mai spectaculoase modele care ne-au vizitat la evenimentele anterioare.

De la ediția de anul acesta nu vor lipsi noul Volkswagen Polo, expus pentru prima dată în incinta unei reprezentanțe auto, și noul Volkswagen Arteon, cea mai spectaculoasă apariție din acest an a mărcii, disponibil acum pentru test drive. În plus, în cadrul evenimentului vei putea profita de prețuri speciale pentru pachete de service și pentru consumabile auto.

Intrarea la eveniment este liberă.
Evenimentul este realizat cu sprijinul Autobaza și Volkswagen ClassicClub.

Website: www.midocar.ro/deja-vw/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 426
amalia buhaev

Adaugat in urma cu 1013 zile, 28 Sep. 2017

Adaugat de Amalia15435

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .