poze festivalul international de film experimental 2011

Festivalul International de Film Experimental 2011

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Noiembrie 2011 - Duminică 20 Noiembrie 2011
Cinema Scala

Categorii: Festivaluri

Festivalul International de Film Experimental Bucuresti BIEFF revine anul acesta, intre 17 si 20 noiembrie, cu programe la fel de generoase in privinta filmelor premiate la cele mai prestigioase festivaluri internationale de film si, bineinteles, cu invitati speciali surpriza.

Creat sub patronajul Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti si al Universităţii de Artă Bucureşti, cu suportul Centrului Naţional al Cinematografiei, BIEFF este singurul eveniment din România dedicat filmului experimental şi artei vizuale. În 2011 BIEFF continuă misiunea de promovare a filmelor inovatoare şi a artiştilor cu viziuni profund personale asupra realităţii contemporane. Timp de patru zile, la Cinema Scala, publicul va avea acces gratuit la cele mai îndrăzneţe filme ale anului, atât din punct de vedere al estetic, cât şi al conţinutului, filme ce reprezintă un cinema al libertăţii totale de creaţie, un cinema fără compromisuri.
BIEFF 2011 countinua initiativa de a promova pe plan international tinerele talente, inițiativă ce a debutat cu succes anul trecut grație excelentei colaborări cu Festivalul Internațional de Film de la Rotterdam si cu Festivalul International de Film Independent Lisabona. Anul acesta BIEFF este onorat din nou de prezența unor profesioniști de marca ai industriei cinematografice internaționale, atat in calitate de membrii ai Juriul Competiției Internationale cat si ca specialisti in cadrul seminariilor BIEFF 2011:
Sergio Fant, Hilke Doering, Marzena Moskal, Juhani Alanen, Anna Abrahams, Roxana Călinescu, Miguel Valverde, Tiziana Finzi si Rik Vermeulen.

Mai multe detalii: http://www.bieff.ro

Comenteaza pe Facebook
pavalut

Adaugat in urma cu 4575 zile, 18 Oct. 2011

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .