poze festivalul no limits woman la sala palatului

Festivalul No Limits Woman la Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 16 Noiembrie 2012 - Duminică 18 Noiembrie 2012
Ion Campineanu 28

Categorii: Festivaluri

De ce acest eveniment ? Acest eveniment isi doreste sa puna la dispozitie tuturor femeilor carti, curusri, workshopuri pentru a deveni puternice si fericite.

• Ce contine evenimentul ? Expozitie edituri din domeniul dezvoltarii personale, centre de dezvoltare personala, prezentari, workshopuri de dezvoltare personala, invitati speciali.

• Cine sunt vizitatorii ? Acest eveniment se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc mai mult de la viata, tuturor celor care vor sa fie cu adevarat fericite !

• Cine sunt expozantii ? Edituri - carti, reviste si audiobookuri de dezvoltare personala, cursuri de dezvoltare personala, retele de socializare, tabere de socializare si dezvoltare personala,asociatii pentru femei, coaching si nlp, cabinete de dezvoltare personala, centre de dezvoltare personala, cursuri pentru timp liber – sculptura, pictura, desen, modelaj, mozaic, dans, actorie, improvizatie, tenis, escalada, scufundari, parasuta, parapanta, navigatie, rafting, treking, mountainbike, tehnici de supravietuire, tabere de aventura, cursuri de design interior, cursuri fotografie, cursuri de creativitate si inovatie, cursuri de zbor, cursuri feng-shui si ikebana, ateliere de scriere creativa, ateliere dictie si vorbit in public, cursuri de comunicare, leadership, cursuri de limbi straine, arta servirii ceaiului, cursuri de cosmetica, cursuri de cadouri personalizate si unicat, ateliere handmade, cursuri de parenting, cursuri de nutritie, workshopuri de dezvoltare personala – espere, lamaze, dezvoltarea feminitatii, slabit; constelatii sistemice, psihosexologie, relatii de cuplu, agentii matrimoniale, cursuri prin corespondenta, inteligenta emotionala, cursuri de psihologie si sociologie, cursuri consultanta in afaceri, cursuri de management, cursuri de invatare accelerata, cursuri de fotocitire, cursuri de management al proiectelor
Mai multe detalii, in curand.

Mai multe detalii: http://www.ecomunicate.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3808 zile, 29 Aug. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .