poze festivalul pestelui editia ii

FESTIVALUL PESTELUI - EDITIA II

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 16 Octombrie 2015 11:00 - Duminică 18 Octombrie 2015
PARCARE BILLA - DRUMUL TABEREI

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 500/2000

FESTIVALUL PESTELUI - EDITIA II ( PARCARE COMPLEX BILLA DR.TABEREI )

FESTIVALUL PESTELUI – EDITIA II
16 - 18 OCTOMBRIE 2015 PARCARE BILLA DRUMUL TABEREI



Dacă sunteţi amatori de peşte si nu numai, va asteptam in perioada 16-18 Octombrie in Parcarea Complexului Comercial Billa la Festivalul Pestelui” - Editia II.

Festivalul se desfasoara in stricta colaborare cu Patronatul National Al Pestelui SI RO FISH- Asociatia Procesatorilor,Importatorilor,Distribuitorilor si Comerciantilor de Peste din Romania care promoveaza consumul de peste pe fiecare masa.
Vedeta festivalului va fi borşul de peşte, intr-un ceaun de 300 litri nu mai puţin de 500 de porţii urmând să fie gătite si distribuite ( 50 cu titlu gratuit) în cursul zilei de sâmbătă 17 Octombrie. De asemenea, cei prezenţi vor avea ocazia să încerce peşte la grătar: păstrăv,stiuca, macrou, file de crap, dorada,chefal sau saramură de crap, hamsie prăjită cu mujdei şi mămăliguţă, salate de icre de crap şi ştiucă, sprot marinat şi sărat .
In premiera la un Festival de peste va participa si “Cherhanaua Jurilovca'' din Delta Dunarii care ne vor desfata cu borsul renumit din Delta ,sarmale carnati si mici din peste gatite de gospodinele lipovenence imbracate in portul popular .
Nu in ultimul rand vestitul bucatar specialist in fructe de mare si peste Don Mariano (Marian Cuzdrioreanu ) cu Cherhanaua ''Victorita Pescarita'' ne va delecta papilele gustative pe langa preparatele traditionale din peste si cu un bors de storceag( bors de sturion ) gatit dupa o reteta proprie.
Pe langa muzica populara si usoara pusa in scena de Dj Laur, cei curiosi sunt invitatii sa invete de la renumitul bucatar Don Mariano diferite retete de gatit peste .

In plus pe langa peste, doritorii vor mai gasi terase de alimentatie publica ( mici,pastrame zemoase,carnati boieresti,frigarui,cartofi cu rosmarin,bere din belsug ), mustarie traditionala,placinte de casa,mezeluri si branzeturi traditionale ,poale-n-brau din Bucovina,kiortos kolacs din Harghita, ,dulceturi,compoturi,gogosi,langosi ,sarmale din Maramures, dulciuri de casa, miere,siropuri,sucuri de fructe stoarse in fata clientilor,cafea la nisip,articole de hand made,ceramica ,piele si multe altele.
Va asteptam cu mult drag ,
Bogdan Stroescu ( 0763.586.085 )

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1108
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

stroescu bogdan

Adaugat in urma cu 3112 zile, 13 Oct. 2015

Adaugat de bogdanstroescu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 39

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .