poze saptamanii artelor spectacolului muzical la bucuresti

Saptamanii Artelor Spectacolului Muzical la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 19 Noiembrie 2012 - Duminică 25 Noiembrie 2012

Categorii: Festivaluri

Saptamana Artelor Spectacolului Muzical 2012 va incepe in data de 19 noiembrie, in capitala, prin Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical.

Aceasta gala, ajunsa la cea de-a patra editie, este organizata in parteneriat cu Opera Nationala Bucuresti si aduce in prim-plan performantele si performerii acestui an din lumea operei, operetei, musicalului si a baletului, dar si a domeniilor conexe printr-o gala de premiere unica la acest moment in Romania.

Pe parcursul unei saptamani intregi, publicul iubitor de arta va putea lua parte la spectacole organizate pe cateva dintre cele mai importante scene lirice din Romania. Opera Nationala Romana Iasi si Opera Romana Timisoara s-au alaturat demersului nostru si vor prezenta in cadrul Saptamanii Artelor Spectacolului Muzical puneri in scena ce vor contribui la promovarea artelor lirice in randul publicului cunoscator, dar si a celor inca neinitiati in domeniu.
Cei mici vor avea si ei acces la fascinanta lume a spectacolului, fiind invitati atat la Opera Comica pentru Copii din Bucuresti, cat si la Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta pentru a lua parte la cateva dintre cele mai frumoase spectacole de opera si opereta.

In cadrul evenimentelor speciale se inscriu si Superlativele Artele Spectacolului Muzical pentru Copii, gala de premiere, dedicata de aceasta data tinerilor artisti ce activeaza pe scena artelor lirice. Evenimentul va fi gazduit de Opera Comica pentru Copii in seara de 24 noiembrie 2012, orele 18.00 si va consta in acordarea de titluri de onoare copiilor care, desi sunt la inceput de drum, au reusit sa se impuna pe marile scene din Romania si nu numai.

Biletele pentru spectacolele de la Opera Nationala Bucuresti pot fi achizitionate direct de la casa de bilete (plata se efectueaza in numerar sau prin card bancar) sau online pe tickets.operanb.ro.

Mai multe detalii: http://www.premiilevip.ro/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 2663 zile, 10 Nov. 2012

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
concert boney m la sala palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .