poze soirees de la mode xii minimalism vs maximalism

Soirees de la Mode XII – „Minimalism vs. Maximalism”

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 10 Iulie 2012 20:00

Categorii: Festivaluri

Soirees de la Mode exploreaza in cea de-a XII-a editie tema: “Minimalism vs Maximalism” in viziunile celor 14 designeri invitati, nume consacrate, dar si viitori „best new comers”. Evenimentul va avea loc pe 10 iulie, ora 20:00, la Athenee Palace Hilton, iar sound-ul original va fi realizat special de catre DJ Wanda.


Soirees de la Mode a ajuns in acest sezon la cea de-a XII-a editie si este pentru a 3a oara cand evenimentul, unul dintre cele mai longevive showuri de fashion din Romania, adopta o tema explorata ce reprezinta cele doua parti ale monezii, esentele modei in secolul XXI. „Minimalism vs. Maximalism” este dialogul fundamental al modei contemporane. Soirees de la Mode – gandit ca un show de camera, o „miniatura” monobrand, a fost transformat odata cu disparitia fulgeratoare a lui Alexandre McQueen, intr-un show de expresie pentru mai multi designeri, aparand show-urile cu tema. Pana acum au fost explorate: importanta marelui McQueen pentru moda contemporana, prin „In Memorian Alexander McQueen”, precum si evolutia viitoare a modei in noul secol prin „Futurismul secolului XXI”.
“Soirees de la Mode este o confirmare a evolutiei constante a modei romanesti. Va fi cu siguranta un show de exceptie, iar faptul ca 14 designeri au acceptat provocarea de a realiza special pentru tema celei de-a XII-a ediţii seturi de creatii vestimentare dedicate, sunt tot atatea demonstratii asupra valorii designului romanesc autentic.
Noi credem in moda romaneasca!”,
a declarat Alin Galatescu, directorul evenimentului.

Propunerile vestimentare ce vor fi prezentate in cadrul Soirees de la Mode apartin designerilor:
Razvan Ciobanu, Ioana Ciolacu, Alina Ene, Cristina Filote, Sandra Galan, La Chatterie, Ştefana Maior, Ştefan Musca, A&S Negulescu, Cristian Samfira, Simona Semen, Tulipe Nero, Natalia Vasiliev, Irina Voinea (venita special din Londra).
Hairstyling si make-up - OKSANA Salon.
Editia cu numarul XII Soirees de la Mode – „Minimalism vs. Maximalism” va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton, la sala Le Diplomat, pe 10 iulie, incepand cu orele 20:00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 907
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 4312 zile, 06 Iul. 2012

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .