poze volunteers fest la bucuresti

Volunteers Fest la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 1 Aprilie 2013 - Marţi 30 Aprilie 2013

Categorii: Festivaluri

Volunteers Fest isi deschide portile in luna aprilie

Volunteers Fest, singurul festival din România dedicat tuturor voluntarilor, își va deschide porțile începând cu 1 aprilie şi se va desfăşura pe perioada întregii luni aprilie. Iniţiat de Brigada de Voluntari, festivalul are ca principal scop relaxarea și binedispunerea voluntarilor prin intermediul activităților organizate pe parcursul a patru săptămâni: creativă, educativă, aplicativă și sportivă.
Festivalul va fi deschis, pe 1 aprilie, de o piesă de teatru susținută de ARTFusion unde sunt invitați în scenă atât spectatorii, cât și voluntarii implicați în organizarea festivalului. Piesa de teatru va fi pusă în scenă în Open Pub începând cu ora 18:30.
Fotografie și origami, handmade și reciclare creativă, improvizație și dansuri sunt doar câteva dintre workshop-urile pregătite pentru Săptămâna Creativă. Participanții sunt invitați să-și descopere talentul ascuns sau pur și simplu să se bucure alături de ceilalți de prezența unor oameni cu experiență, talentați și încântați să ofere o mică parte din cunoștințele pe care le au în domeniu. Scopul workshopurilor este dezvoltarea creativităţii, precum şi descoperirea de noi pasiuni.
Săptămâna Educativă este dedicată pregătirii și dezvoltării abilităților tinerilor participanți prin traininguri ce vizează domenii precum „Public Speaking”, „Leadership”, „Social Media”, „Vânzări” sau „Organizare de Evenimente”.
În Săptămâna aplicativă participanţii la festival trebuie să îşi demonstreze abilitatea de a lucra în echipă, dar şi creativitatea prin participarea la un concurs propus de partenerii Volunteers Fest, iar cele mai bune proiecte vor fi premiate.
Săptămâna sportivă este dedicată tuturor pasionaților de mișcare. Pe parcursul acestor zile, echipele înscrise vor participa la ”Olimpiada Voluntarilor” și vor avea ocazia de a lua parte la campionate de fotbal, baschet, volei și curse unde măiestria sportivă va fi premiată. Pe lângă aceste activități vor fi organizate jocuri și pentru spectatorii veniți la eveniment.
Programul evenimentului cuprinde două piese de teatru, având ca temă principală acţiunea de voluntariat, susţinută de ART Fusion, iar festivalul se va încheia cu un concert în Silver Church, pe 25 aprilie, la care vor putea lua parte toţi voluntarii. Intrarea va fi liberă!

Mai multe detalii: http://www.hipmag.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2429 zile, 25 Mar. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 16 Nov 2019 - 30 Nov 2019
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 16 Nov 2019 - 30 Nov 2019
  • Ai ceva de zis?

    .