poze in afi palace cotroceni se deschide primul concept store vans
poze in afi palace cotroceni se deschide primul concept store vans poze in afi palace cotroceni se deschide primul concept store vans poze in afi palace cotroceni se deschide primul concept store vans

In AFI Palace Cotroceni se deschide primul concept store VANS

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Aprilie 2014 18:00
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni

Categorii: Inaugurari , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Joi, 17 aprilie, VANS inaugureaza primul sau concept store din Romania, in AFI Palace Cotroceni. Pasionatii de shopping vor fi intampinati de la ora 18:00 cu demonstratii de skateboard, BMX, streetdance, beatbox, artshoe, grafitti si cu un concert Les Elephants Bizarres. In plus, toti cei prezenti la eveniment pot castiga premiile oferite de VANS.

Joi, 17 aprilie, VANS inaugureaza primul sau concept store din Romania, in AFI Palace Cotroceni. Pasionatii de shopping vor fi intampinati de la ora 18:00 cu demonstratii de skateboard, BMX, streetdance, beatbox, artshoe, grafitti si cu un concert Les Elephants Bizarres. In plus, toti cei prezenti la eveniment pot castiga premiile oferite de VANS.
Taz si echipa lui de breakdanceri vor incinge atmosfera, riderii VANS au pregatit un demo de skate si BMX special gandit pentru eveniment, RockOn si RockKids vor prezenta mai multe figuri de streetdance, iar Les Elephants Bizarres vor sustine un concert special.
Amplasat pe coridorul Champs Élysées din AFI Palace Cotroceni, concept store-ul VANS „Off The Wall” isi asteapta clientii cu o colectie „uber-cool” de imbracaminte, accesorii si incaltaminte, gandite special atat pentru sporturile extreme, cat si pentru a fi purtate zi de zi. Skate, surf, BMX si snowboard sunt cateva din sporturile cu care se identifica fanii VANS, acestia putand gasi in noul Concept Store pantaloni, tricouri, jachete, sepci, esarfe, curele, rochii si multe altele.
Originar din Calfornia, brandul VANS a fost lansat pe piata din SUA in 1966 si a devenit recunoscut pentru sneakersii facuti la comanda, in functie de preferintele clientilor. La scurt timp acestia s-au remarcat pentru gripul, durabilitatea si aderenta lor, fiind deseori preferati de skateri si practicantii de BMX pentru a se antrena si obtine performante remarcabile.
In prezent, brandul VANS este o forta globala in industria de action sport, fiind recunoscut pentru produsele inovative din domeniul skateboardingului, snowboardingului, BMX-ului si surfingului, producand atat incaltaminte, cat si haine, accesorii sportive si echipamente de protectie. Brandul sutine cei mai importanti practicanti de sporturi extreme din SUA, detine primul skate park cu acces gratuit, in Huntington Beach California, si sprijina campionate de surfing si nu numai.
Metallica, Kenzo, The Beatles, Miley Cirus, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars sunt doar cateva nume celebre care s-au asociat cu VANS la nivel global. In Romania, brandul VANS colaboreaza cu skaterii Banzy si Adrenalina, snowboarderul Petty, practicantii de BMX Alin Moldovan si Jula Raul, Ska-nk, Freaquency si Les Elephants Bizarres.
Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric; o pista de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare. Hipermarketul Auchan este deschis intre 08:00- 01:00, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Pentru mai multe informatii:
Diana Bucuroiu
Community Manager
GolinHarris
dbucuroiu@golinharris.com
0756.045.029

Mai multe detalii: http://www.afipalacecotroceni.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1807

Eveniment postat de organizator

golin harris pr

Adaugat in urma cu 3635 zile, 16 Apr. 2014

Adaugat de Golin Harris PR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .