poze club space se redeschide pe 1 octombrie 2010 cu dj hell si the model

Club Space se redeschide pe 1 octombrie 2010 cu DJ Hell si The Model

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Octombrie 2010

Categorii: Inaugurari , Muzica si Concerte , Petreceri

Vechiul local a fost preluat de brandul We Dance, care este increzator in sansele revenirii acestui club, care trezeste multe amintiri frumoase bucurestenilor. Deschiderea se va face in stil Gigolo, pe 1 octombrie, cu Hell insusi la pupitru, alaturi de reprezentantul nostru, The Model.

Dupa evenimentul aniversar organizat la Club Space in luna aprilie 2010, brand-ul organizator de evenimente We Dance a luat decizia de a prelua clubul Space, pregatind pe indelete intai reconditionarea acestuia, apoi evenimentul de redeschidere. Acesta consta intr-un adevarat party Gigolo Records, labelul german fondat si condus de DJ Hell.







Hell s-a nascut in Bavaria, in orasul Munchen, si a devenit DJ inca din adolescenta, fiind unul dintre "dinozaurii" germani care au mixat techno in anii 80, printre care Sven Vath sau Tanith. Label-ul sau, International Deejay Gigolo, a fost lansat in 1996 si a revitalizat curentul electro, cu discuri de referinta de la Dave Clarke, Jeff Mills, Miss Kittin & The Hacker, Dopplereffekt, Vitalic, Tiga si Hell insusi. In plus, Hell se implica si in proiecte pop, avand o colaborare cu rapperul Puff Daddy, si nu rateaza nici o ocazie de a-si etala imaginea de DJ cu stil, imbracat la 4 ace si pozand printre modele.





O alta veste buna pentru fanii electro si Gigolo este ca DJ-ul din Stuttgart, Mick Wills, va mixa pe 15 si 16 octombrie in Romania, la doua petreceri desfasurate in Sibiu, respectiv la Raum Club din Cluj-Napoca. Petrecerea de pe 1 octombrie din Bucuresti cu Hell este insa prima intalnire cu sound-ul electro pe acest sezon. De-a lungul timpului baietii de la We Dance au organizat evenimente la Daimon, la Serele Militari - celebrul "In fan", la Cabaret - "Ajunul We Dance" si "13 Verde", mai toate petrecerile de succes si cu mare priza la public.

Mai multe detalii: http://www.nights.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 797
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 4970 zile, 11 Sep. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .