poze lansare album dekadens city of paper

Lansare album Dekadens – “City Of Paper”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Octombrie 2010 20:30

Categorii: Inaugurari , Muzica si Concerte , Petreceri

"La doi ani de la primul EP, intr-o noua formula fresh si creativa, Dekadens lanseaza cel de-al doilea album, "City Of Paper", pe 22 octombrie, intr-un spatiu cultural adecvat, clubul Kulturhaus.

Invitati speciali ai evenimentului vor fi Artan si Razvan (Partizan), iar in deschidere vor concerta alti prieteni ai trupei, Perfect Zero For Infinity.

Decorul ce-i inconjoara nu-i mai multumeste, asa ca cei trei membri Dekadens decid sa-si creeze un oras propriu. Unul de hartie, pe care sa-l modeleze asa cum doresc cand totul in jur devine banal.

"City Of Paper" are primar ('Pierre'), stiri ('News On The Radio'), lumini ('Neon Lights'), copii ('Kids'), infractiuni ('Outlaws'), muncitori ('Work It'). Este un oras aparte, not 'Typical', in care limba oficiala este engleza si in care decorul este alcatuit din bucati de hartie ('Piece Of Paper'). Nu suntem in 'Babylon', desi uneori ne-am dori si visam Constelatii Violet ('Violet's Constellations') care nu ne apartin, insa ni se potrivesc de minune. Intotdeauna e loc de un reset urmat de un 'Fix Me Up' (ascuns bine), dupa care putem sa incepem and do it all over again. Caci e in engleza. Si nu e o poveste meticulos creata, ci un puzzle cu 3 autori care s-au lasat purtati de instincte.

Dekadens inseamna: Andreea Lupescu - voce, Janin Pasniciuc – chitara, samplers si Andrei Petrila – tobe. Dupa un turneu in Canada si o pauza de 6 luni, in ianuarie 2010 Dekadens gaseste inlocuitoarea perfecta pentru fosta vocalista, Becky Elian, in persoana Andreei Lupescu. Atipic pentru o trupa din Bucuresti, primul concert de revenire in noua formula are loc in Cluj Napoca. Urmeaza un mini-turneu prin Romania, cand li se alatura la tobe si Andrei Petrila.

Repetitii, concerte, ideile se aduna si tot mai repede apar piese noi care prind din ce in ce mai mult contur pana formeaza un tot ce nu mai trebuie ascuns. Asa se naste "City Of Paper", cel de-al doilea album al trupei.

Dekadens a lansat in 2006 "A Dekadens State Of Mind", un album demo online. Albumul de debut, "Kill And Tell", a aparut in iunie 2008 si a fost promovat la festivaluri romanesti ca B'estfest sau Stufstock, si mai apoi in primul turneu peste ocean al trupei - "Burn Alive
Tour" in SUA si Canada.

Perfect Zero for Infinity este un proaspat proiect bucurestean de post hardcore/emo/punk care se bucura de o atentie crescanda in cadrul scenei underground din localitate. Trupa are o aura de "supergrup", fiind compusa din muzicieni consacrati: Sorin (voce, E.M.I.L.), Vlad (chitara, voce, Pistol Cu Capse), Bebe (bas, Chester), Tavi (chitara) si Andrei (tobe, Pistol Cu Capse). Sound-ul abordat combina influente vizibile pop-punk-rock gen E.M.I.L., fiind adaugate insa noi dimensiuni muzicale, de la bridge-uri atmosferice de mare efect, la scream-uri neasteptate şi brutale, totul fiind inglobat in piese asezate si lucrate atent. Mai multe detalii si patru piese disponibile pentru streaming gasiti pe myspace-ul trupei: www.myspace.com/perfectzeroforinfinity. (via No3.ro)

Portile orasului si ale clubului Kulturhaus se deschid la ora 20:30, iar la 21:30 fix ne apucam de construit in stilul Dekadens. Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar primele 200 de persoane primesc CD-ul cadou."

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 887
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
george

Adaugat in urma cu 5039 zile, 28 Sep. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
  • Ai ceva de zis?

    .