poze targul dedicat activita ilor extra colare la mega mall

Târgul dedicat activităților extrașcolare la Mega Mall

Bucuresti , Bucuresti. Joi 10 Septembrie 2015 10:00 - Joi 24 Septembrie 2015
Strada Pierre de Coubertin, Nr. 3-5

Categorii: Inaugurari , Targuri , Alte Evenimente

#RespectScoala continuă: 30 de instituții de top cu lecții de limbi străine, cursuri de dans și canto, design interior și vestimentar, dar și orientare profesională te așteaptă cu oferte educaționale complete pentru copii

București, 10 septembrie 2015: Timp de două săptămâni, la Mega Mall, are loc târgul activităților extrașcolare, un eveniment dedicat părinților și școlarilor de toate vârstele, interesați de noi activități educative. Organizat sub egida campaniei Mega Mall ”Respect Școala”, târgul reunește 30 de expozanți care propun programe de activități sportive, cursuri de design interior și arhitectură, cursuri de dans și voce sau cursuri de bune maniere. Târgul poate fi vizitat, la nivelul 2 al Mega Mall, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00 la ora 21:00, și în weekenduri, între orele 11:00 și 20:00. Târgul va fi deschis până pe data de 20 septembrie iar intrarea este liberă.

În condițiile în care pe piața muncii concurența este din ce în ce mai acerbă, târgul are rolul de a stimula curiozitatea și interesul copiilor în diverse domenii de activități extrașcolare care să-i disciplineze și responsabilizeze. Totodată, târgul le oferă părinților o multitudine de oferte educaționale care să-i ajute să facă o alegere cât mai potrivită pentru dezvoltarea intelectuală și fizică a copiilor lor.

Printre expozanții participanți ai târgului educațional se numără Școala de Televiziune ”Tudor Vornicu” care oferă un mediu stimulant în care copiii au posibilitatea de a se dezvolta social și intelectual, jucându-se și învățând în același timp de la instructori si profesori celebri ca Vlad Ionescu, Raluca Moianu sau Carmen Ivanov. Cursurile STV Junior, dedicate copiiilor cu vârste între 7 și 14 ani, pun la dispoziția acestora trei platouri de filmare cu decoruri complete de știri, echipate cu camera TV broadcast și film, sisteme complete de sunet și lumini, studio de machiaj, studio foto și sală de montaj.

Loredana Groza continuă să se implice tot mai mult în descoperirea de tinere talente, astfel că școala ei de muzică Atelierul de voce și muzică caută voci de calibru în Mega Mall. Creat împreună cu Lucia Ciubotaru, atelierul folosește CVT (Complete Vocal Technique), o tehnică vocală inedită ce le oferă cursanților o rezistență vocală mai mare și un control mai bun al vocii.
Bucharest City Ballet oferă copiilor programe introductive de balet pentru mai multe categorii de vârstă, dar și antrenamente intensive pentru cei care își doresc performanță în concursuri naționale și internaționale și vor să facă carieră în balet. Asociația Manieres propune să-i educe pe tineri cu ajutorul jocurilor, să-i conștientizeze de utilitatea bunelor maniere, să-i consilieze pe tineri în legătură cu cariera și să faciliteze relații pozitive între copii și părinți și elevi și profesori. Oferta clubului Baby Spa, garantată de echipa proprie de instructori cu o vastă experiență în domeniul programelor de înot și al gimnasticii acvatice prenatale, prezintă metode specializate pentru copii pentru descoperirea abilităților motrice.

Părinții și copiii vor găsi și ofertele educaționale ale celorlalți participanți: Didactica Publishing House, Asociația Sportivă VOINȚA București 2015, Tactic Baschet Club, Cursevo, Help Autism, Happy Star cursuri de dans și balet, Cursuri-Inot.ro Club Sportiv Aqua Team, Kids in Business, iQWeLT, Atelierele ILBAH Junior, Happy Star, Gradinița și Școala Primară Just 4 Kids, Școala Metropolitană ARC și Grădinița Prikindel, Academia Fantastică, StudioKids, First Steps Kids și Euclid Before and After School.
Tot în această perioadă, la Mega Mall, primii 1000 de clienți care completează lista dedicată cumpărăturilor vor primi garantat câte un ghiozdan. Lista poate fi găsită la intrarea în mall, la Info Desk.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti
sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.


*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision din România.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 1628 zile, 10 Sep. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
concert boney m la sala palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .