poze deliciile raw vegane de la rawyal brunch cakes acum si in bucures

Deliciile raw vegane de la Rawyal Brunch&Cakes acum si in Bucures

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 6 Ianuarie 2016 16:00 - Miercuri 6 Ianuarie 2016
Calea Vitan, nr. 55-59

Categorii: Inaugurari

Numar min/max participanti: 0/50000

Pentru cei care apreciaza bucataria raw vegana, cunoscuta bloggerita de lifestyle, Carmen Negoita, a inaugurat in Bucuresti Mall o noua cofetarie dedicata lor, Rawyal. Cu aceasta ocazie clientii pot incerca noul meniu de preparate raw vegane special pentru sarbatorile de iarna.

La Rawyal, vizitatorii Bucuresti Mall pot alege deserturi fara zahar, faina sau blat copt la foc, dar si cateva preparate sarate precum pizza si paste tartinabile. Pentru un meniu complet se pot face livrari direct la domiciliu.

Meniul este unul divers, in care se regasesc: cheesecake cu fructe de padure, tort de cacao sau de morcov, prajitura cu lime, patratele de ciocolata cu cocos, tort cu menta si cacao, bomboane de ciocolata si curmale, cinnamon rolls in varianta raw, cupcakes sau alte tipuri de torturi crude, proaspete, pline de ingrediente sanatoase nealterate termic.

La mare cautare sunt si pastele de patrunjel bogate in vitamina C, branza de caju, bruschetele pe crackersi din seminte susan, hrisca si fulgi de ovaz, care inlocuiesc painea, lasagne, sushi, bugerul raw vegan, pizza, dar si sucurile proaspete, salatele si smoothie-urile cu superalimente precum spirulina, maca, kale, clorela, cele care alcalinizeaza organismul si intensifica arderile sau limonada Rawyal din lime, lamaie, kiwi, menta si ghimbir.

“Raw gourmet inseamna tranzitia de la mancarea nesanatoasa, plina de aditivi si potentatori de arome, care gadila papilele gustative, la mancare verde, naturala, cruda, direct din natura. La Rawyal am pus mare accent nu doar pe compozitia bogata in nutrienti, ci si pe gust. Totul este natural, fara pic de zahar, proaspat si echilibrat”, spune Carmen Negoita, managing partner Rawyal.

Rawyal Brunch&Cakes este lantul de buticuri raw vegane pe care le-a lansat Carmen Negoita, dupa o lunga perioada de studiu in domeniul alimentatiei de acest timp.

***

Bucuresti Mall este primul centru comercial modern din Romania. In luna septembrie 2015, a implinit 16 ani de la inaugurare.

Mai multe detalii: http://bucurestimall.com.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1373
Cuvinte cheie: Bucuresti
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3026 zile, 06 Ian. 2016

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .