poze identificand tendinta birourilor mobile din cadrul flotelor auto

Identificand tendinta birourilor mobile din cadrul flotelor auto,

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 3 Decembrie 2013 14:00

Categorii: Inaugurari

ALD mobile este o aplicatie mobila ce permite tuturor conducatorilor autovehiculelor ALD Automotive sa contacteze cu usurinta serviciul Customer Care si cei mai apropiati furnizori agreati.

Urmarind tendinta birourilor mobile in cadrul flotelor auto si utilizand cele mai noi tehnologii digitale, ALD Automotive lanseaza ALD mobile, un serviciu inteligent de mobilitate care stabileste noi referinte pentru flotele corporative in ceea ce priveste inovatia si calitatea serviciilor Customer Care. Aplicatia ALD mobile este disponibila gratuit pentru dispozitivele Apple iOS si Android.

ALD mobile este o aplicatie mobila ce permite tuturor conducatorilor autovehiculelor ALD Automotive sa contacteze cu usurinta serviciul Customer Care si cei mai apropiati furnizori agreati. Intr-o lume puternic tehnologizata si urbanizata, aplicatia destinata birourilor mobile ofera angajatilor care isi desfasoara activitatea zilnica preponderent in masina de companie si se afla in permanenta miscare, servicii rapide si de calitate prin simpla utilizare a unui dispozitiv mobil.

ALD mobile creste mobilitatea conducatorilor auto indrumandu-i spre cei mai apropiati furnizori de servicii oriunde s-ar afla in tara, oferindu-le si optiunea de a-i contacta direct. Folosind functia GPS a dispozitivului mobil, orice utilizator ALD mobile poate accesa lista serviciilor de care are nevoie si localiza furnizorii agreati ALD Automotive, prin selectarea locatiei curente sau a celei dorite: benzinarii, statii ITP, service-uri de reparatii daune, geamuri si parbrize, inlocuirea anvelopelor, intretinere si reparatii mecanice. Pentru serviciul de mentenanta ALD mobile permite si selectia furnizorilor in functie de marca masinii conduse.

Mai mult, ALD mobile este un instrument de suport foarte util pentru conducatorii auto, care pot contacta cu usurinta Call Center-ul si serviciul Customer Care ALD Automotive, asistenta non-stop sau pot completa formulare pentru a solicita servicii precum schimbarea anvelopelor, notificarea avariilor sau un autovehicul de inlocuire. Functionalitatile ALD mobile sunt extinse si utilizatorilor care nu sunt clienti ALD Automotive, dar sunt interesati de managementul flotelor auto. Acestia pot gasi in aplicatie detalii despre leasingul operational si oferta companiei.

Aplicatia ALD mobile este disponibila in App Store si Play Store pentru dispozitivele Apple iOS si Android si pe adresa m.aldmobile.ro pentru orice alt tip de dispozitiv, mobil sau computer.

ALD Automotive
Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale si a grupului ALD Automotive. Compania ofera leasing operational full service asigurand finantarea si o gama completa de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificata SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 611
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3798 zile, 03 Dec. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .