poze sofa world cuisine a lansat meniul sezonului de vara 2016

Sofa World Cuisine a lansat meniul sezonului de vară 2016

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 23 Februarie 2016 12:00

Categorii: Inaugurari

Miercuri, 17 februarie, SOFA World Cuisine a lansat noul meniu, primăvară-vară 2016. Filosofia restaurantului este de a îmbina și de a alătura rețete, ingrediente și tehnici de pregătire a mâncării specifice unor culturi culinare diverse.

Miercuri, 17 februarie, SOFA World Cuisine a lansat noul meniu, primăvară-vară 2016. Filosofia restaurantului este de a îmbina și de a alătura rețete, ingrediente și tehnici de pregătire a mâncării specifice unor culturi culinare diverse.

Invitații evenimentului s-au bucurat de noile preparate și au aflat detalii interesante chiar de la cei care le-au ales: Anne Ampawn și Michele Serrano.
Amfitrionul zilei și ghidul avizat în călătoria culinară a fost Marius Tudosiei, realizatorul emisiunii "Sănătatea în bucate" de la Digi 24 și promotor al mâncării de calitate, prin magazinul său: Băcănia Veche.

Marius Tudosiei le-a vorbit invitaților despre un nou fel de a vedea mâncarea și despre cât de mare bucurie poate aduce experimentarea unor culturi culinare exotice și a unor ingrediente neașteptate.
Atmosfera relaxată și recomandările specialiștilor i-au încurajat pe invitați să încerce preparate în premieră.

Unul dintre cele mai spectaculoase preparate din noul meniu este Dim Sum, de origine asiatică, acest preparat reprezintă o premieră în România și oferă clienților SOFA World Cuisine ocazia de a experimenta mixul de arome atât de familiar Asiei.

Călătoria culinară continuă, iar noul meniul SOFA World Cuisine oferă o fereastră spre bogata și savuroasa bucătărie italiană. Mousee al Prosciutto transformă aroma puternică a cărnii de porc într-un preparat delicat, în care textura fină pune în valoare ingredientele de calitate.

Un alt preparat-vedetă este Pesto alla Trapanese. Spre deosebire de pesto-ul clasic, acest preparat combină în premieră ingrediente precum migdalele, ricotta și roșiile cherry în baza de busuioc și ulei de măsline.

Influențele din nordul Africii se regăsesc în mixul de arome pe care îl descoperim în Tajin. Vasul special din ceramică și gustul citric sunt ideale pentru o experiență culinară de vară.

Și pentru că tuturor ne place gastronomia românească, echipa SOFA World Cuisine ne propune un preparat vegetarian, pe care cu toții l-am gustat și îndrăgit încă din copilărie: varza călită.

Fanii dulciurilor se pot bucura de opțiuni care variază de la prospețimea tartar-ului de ananas, la surprinzătorul tiramisu cu fructe, dar și de bogăția aromelor din baklava.


Casa VITIS, membru al grupului care deține restaurantul SOFA World Cuisine propune vinuri din Italia care completează perfect gustul noilor preparate, iar The Independent Prosecco va transforma serile de vară în adevărate momente de răsfăț.

Poziționat în zona de nord a Bucureștiului, restaurantul SOFA World Cuisine este decorat într-un stil minimalist, elegant, în care accentele de metal se completează perfect cu priveliștea amplă oferită de pereții din sticlă. Locația ideală pentru o petrecere privată sau pentru o cină romantică, SOFA World Cuisine reprezintă una dintre cele mai complete opțiuni în peisajul culinar bucureștean.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733
oana vasilescu

Adaugat in urma cu 2957 zile, 22 Feb. 2016

Adaugat de Shake Advertising

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .