poze subway anunta deschiderea celui de al 21 lea restaurant din roma

SUBWAY® anunta deschiderea celui de-al 21-lea restaurant din Roma

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Septembrie 2014 20:00 - Vineri 19 Septembrie 2014
Bucuresti Mall

Categorii: Inaugurari

Mentinand directia de dezvoltare strategica, SUBWAY® inaugureaza un nou restaurant intr-un centru comercial din Bucuresti

SUBWAY® isi consolideaza extinderea rapida pe piata locala si deschide un nou restaurant in România. Incepand cu 10 septembrie 2014, compania si-a extins reteaua de restaurante cu o noua locatie, in București Mall. Odată cu noua deschidere, SUBWAY® inaugurează cel de-al 11-lea restaurant dintr-un centru comercial.
Noul restaurant este amplasat în foodcourt-ul din cadrul Bucuresti Mall. Cea mai recenta inaugurare din portofoliul SUBWAY® se bucura de o pozitionare strategica datorita traficului intens. București Mall are un trafic lunar total ce depaseste un milion de vizitatori. Astfel, noul restaurant SUBWAY® se aliniaza rutei de dezvoltare a companiei care presupune extinderea rețelei în jurul celor mai importante puncte de interes ale capitalei.
”În 2014, am aniversat doi ani de la intrarea pe piata din Romania. Planul nostru de dezvoltare este in progres, intrucât am deschis patru restaurante de la inceputul anului, ajungand astfel la 21 de unitati la nivel national. Am reusit sa demonstram, in cele mai importante regiuni ale tarii, ca SUBWAY® este un business de succes. Obiectivul de extindere in partea de sud a Bucurestiului a stat la baza deciziei noastre cu privire la noua locatie SUBWAY®. Aceasta urmeaza ruta de dezvoltare a retelei de restaurante in toate sectoarele capitalei. Astfel, incurajam si sustinem toti antreprenorii care aleg sa porneasca alaturi de un partener puternic si de incredere”, a declarat Rumen Radev, Development Agent SUBWAY® pentru regiunea Bucuresti- Ilfov.
”Avem încredere in succesul noului restaurant intrucat am planificat fiecare aspect al operatiunilor si am beneficiat de expertiza si suportul specialistilor SUBWAY®. Data deschiderii restaurantului coincide cu inceperea noului an scolar si sfarsitul perioadei de concediu, evenimente care vor aduce un număr ridicat de clienti in Bucuresti Mall si din acest motiv momentul deschiderii este unul cat se poate de oportun. Filosofia “eat fresh” a companiei SUBWAY® completează strategia de amplasari a locațiilor in puncte cheie. Noul restaurant este deschis in fiecare zi de lucru de luni pana vineri, intre 10 AM si 11 PM si in weekend, intre 10 AM si 12 AM.” a declarat Cristi Dumitru, proprietarul restaurantului SUBWAY® din Bucuresti Mall.
Noul restaurant SUBWAY® a angajat 10 artisti ai sandwich-urilor, astfel încât clientii Bucuresti Mall sa se poata bucura de cele mai inalte standarde in ceea ce priveste retetele celor mai faimoase sandwich-uri din lume.
SUBWAY® ofera un meniu echilibrat pentru toti cei care aleg o dieta bogata in ingrediente proaspete. Pe langa faimoasele sandvisuri SUB, restaurantul ofera wrap-uri, salate, prajituri si retete pentru vegetarieni. Artistii sandvisurilor sunt pregatiti pentru a prepara cele mai gustoase sandvisuri folosind ingrediente speciale, mereu proaspete, diverse tipuri de paine precum si sosuri in combinatii unice pentru a oferi clientilor o gustare personalizata, pe gustul lor. Astfel, sandvișurile SUBWAY® pot fi personalizte in milioane de combinatii delicioase.
SUBWAY® a intrat pe piata din Romania in 2012 si a deschis pana in prezent 21 de restaurante cu o medie de dezvoltare de aproximativ 0.9 restaurante pe lună. Succesul SUBWAY® este consolidat de un model de business solid, implementat de Frederick "Fred" DeLuca in urma cu 49 de ani. Modelul de afaceri a fost creat in jurul unor aspecte esentiale precum: prospetimea celor mai bune ingrediente, crearea si servirea celor mai gustoase sandvisuri din lume chiar in fata clientului, respectand cele mai inalte niveluri de calitate.
Rețeaua SUBWAY® este prezenta in 108 tari si numara 42.630 de restaurante in toata lumea.
Ramaneti conectati pentru a descoperi universul SUBWAY® pe pagina de Facebook www.facebook.com/subwayro sau vizitați site-ul: www.subwayro.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 763

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3470 zile, 18 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .