poze video wall full hd de 40 m2 la sun plaza

Video wall full HD de 40 m2, la Sun Plaza

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Noiembrie 2013 10:00

Categorii: Inaugurari

Cel mai mare video wall full HD Samsung din Europa se afla acum la Sun Plaza Shopping Center

Sun Plaza Shopping Center aduce in exclusivitate in Romania, incepand cu 11 noiembrie 2013, cel mai mare video wall full HD Samsung, indoor, din Europa. Ecranul, un adevarat exponat al inovatiei in tehnologie, masoara aproximativ 40 de metri patrati, cantareste peste o tona si este alcatuit din 64 de display-uri cu rama foarte subtire, de numai 5,5 mm, si cu diagonala de 117 cm. Rezolutia acestuia este de 8 ori mai mare decat rezolutia standard a unui ecran de cinema, iar formatul este 16/9.
Video wall-ul este amplasat in zona restaurantelor, la etajul 1 al centrului comercial.
Pe ecran ruleaza, in premiera in tara noastra, filme de lung si scurt metraj dedicate iubitorilor de sporturi extreme, alpinism, surfing, aviatie, curse de masini si nu numai, realizate de Red Bull Media House, unul dintre producatorii de top din lume in ceea ce priveste continutul media.
In completare, sunt difuzate documentare cu diverse subiecte si, nu in ultimul rand, stiri care anunta evenimentele si oportunitatile de petrecere a timpului liber din Bucuresti: spectacole de teatru, cele mai noi filme difuzate la cinema, actiuni culturale, expozitii gazduite de diferite muzee, noutati din domeniile shopping, beauty, fitness, dining etc., continut realizat in colaborare cu TV City.
Si pentru ca Sun Plaza si-a propus inca de la inaugurare sa le ofere vizitatorilor sai o experienta cat mai placuta si completa de shopping si petrecere a timpului liber, ecranul urias este interactiv, permitandu-le utilizatorilor sa acceseze retelele de socializare preferate si sa isi petreaca timp de calitate impreuna cu prietenii ori familia alegand dintr-o gama variata de jocuri incitante.
Inaugurarea video wall-ului a fost sarbatorita printr-un eveniment plin de suspans, alaturi de Proiectul Tivodar, Freakquency Crew, trupa de breakdance ce a castigat prima editie a emisiunii Romania Danseaza, si Robert Kovacs, trial biker. Evenimentul a fost difuzat live si in exclusivitate de catre TV City, putand fi receptionat in peste 500.000 de case din Capitala.
Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de S IMMO AG si aflat in prezent in portofoliul CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale si romanesti), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.
Samsung Electronics Co, Ltd. este un lider mondial in tehnologie, deschizand noi posibilitați pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare si descoperire neincetata, transforma continuu lumea televizoarelor, smartphone-urilor, calculatoarelor personale, imprimantelor, camerelor video, aparatelor casnice, sistemelor de LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor si solutiilor cu LED-uri. Compania are 270,000 de angajati in 79 de tari si vanzari anuale de peste 187,8 miliarde dolari (US). www.samsung.com.
www.sunplaza.ro
www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1401
ina zaifu

Adaugat in urma cu 3789 zile, 13 Nov. 2013

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .