poze pedalam spre fapte bune

Pedalam spre fapte bune

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 17 Decembrie 2016 14:00 - Duminică 18 Decembrie 2016
Sun Plaza, Calea Vacaresti nr 391

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

În preajma sărbătorilor de iarnă, pe 17 si 18 decembrie, la Sun Plaza, pedalăm pentru a dărui ore de terapie copiilor ce suferă de autism! Pentru susținerea cauzei Asociației Help Autism, vedete, bloggeri, persoane publice vor pedala timp de 30 de minute fiecare, în centrul comercial, pe o bicicletă statică, așezată în zona intrarii principale

Campania de responsabilitate socială „Pedalăm spre fapte bune” pentru Asociația Help Autism are drept scop ajutorul financiar oferit familiilor ce se confruntă cu această problemă, precum și conștientizarea în rândul comunității asupra nevoii de recuperare și integrarea copiilor cu autism în societate.

Cei care vor vizita centrul comercial Sun Plaza în zilele de 17 și 18 decembrie, între 14:00-20:00, vor avea ocazia să facă parte din galeria bicicliștilor spre fapte bune: Gianina Corondan, Bogdan Alexandrescu(Chef Dexter), Marius Chivu, Sânziana Negru, Paul Georgescu (cel mai rapid român care a traversat Canalul Mânecii fără costum de neopren) și mulți alții.

Lângă bicicleta statică va fi amenajată o urnă, în care oamenii vor putea să doneze orice sumă doresc. Dacă vor dona minim 40 de lei (adică suficient pentru o oră de terapie), în schimbul ei vor primi o decorațiune pentru bradul de Crăciun. Asociația Help Autism are 400 de copii în terapie și susține peste 600 de ore de terapie zilnic. Pentru șanse cât mai mari la recuperare, un copil diagnosticat cu autism are nevoie de 2 până 8 ore de terapie zilnic.

În Romania, în anul 2015 erau înregistrate peste 8.000 de persoane cu autism, însă numărul real al acestora se apropie de 30.000, conform cifrelor ONG-urilor implicate în conștientizarea și ameliorarea simptomelor afecțiunii.
Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. Pe lângă activitatea susținută în schimbarea statutului autismului în România, asociația oferă servicii de terapie în cadrul celor 6 centre, 6 parteneriate public-private - cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița - și la domiciliu, desfășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Lista completă a celor care vor pedala în weekend este alcătuită din: Adrian Ion, Alex Crăciun
Andra Nicula, Andy Brunner, Bogdan Alexandrescu(Chef Dexter), Carmen Albișteanu, Cristina Cioran, Daniela Bojincă, Gabriela Maalouf, Gianina Corondan, Ioana Nicolescu, Laura Ivăncioiu, Laura Lazăr, Laurențiu Bogai, Lavinia Pavel, Loredana Ailincăi, Lucian Ioniță, Marius Chivu, Oana Botezatu, Paul Georgescu, Sânziana Negru, Veronica Soare.

Vino în weekend-ul 17&18 decembrie la Sun Plaza și fii parte din galeria celor care pedalează spre fapte bune pentru copiii cu autism! Dăruiește și tu o oră de terapie și susține integrarea în societate a copiilor ce suferă de această afecțiune! Mai multe detalii pe https://www.sun-plaza.ro/event/pedalam-spre-fapte-bune-pentru-copiii-cu-autism/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/136017650217177/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 928
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 2626 zile, 14 Dec. 2016

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .