poze finala locala hard rock rising

Finala locala Hard Rock Rising

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Mai 2017 21:00
Hard Rock Cafe Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff nr. 32

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Pe 22 mai sunteţi aşteptaţi la Hard Rock Cafe pentru finala naţională a concursului Hard Rock Rising. Cei patru finalişti ce s-au bucurat de cel mai mare număr de voturi online şi de aprecierea echipei Hard Rock Cafe sunt: Ride on Band, Ligia Hojda, No Stress si Claudiu Mirea.

Artiştii luptă pentru premiul de 1000 de dolari oferit de HRC Bucureşti şi pentru şansa de a intra în finala internaţională a competiţiei HR Rising. În cadrul unui show live artiştii vor putea să impresioneze, cu piese din repertoriul propriu, juriul format din: Cornel Ilie (Vunk), Alin Dincă (Trooper), Claudiu Cîrţînă (Rock FM), Iulian Udrea (producător şi compozitor) şi Mircea Zane (Music Manager la HRC Bucureşti).

Ajuns la a şaptea ediţie, Hard Rock Rising este un concurs mondial de talente, ce îşi propune să ofere artiştilor din întreaga lume şansa de a se afirma pe plan internaţional. Un juriu format din profesionişti şi celebrităţi din muzica internaţională va selecta din rândul câştigătorilor nationali, pe baza melodiei înscrisă în concurs pe ReverbNation, patru finalişti regionali şi un câştigător al marelui premiu. Toţi vor primi 1000 de CD-uri sau DVD-uri de la Bison Disc, cu cel mai recent lansat single/videoclip şi un premiu oferit de Fender Instruments.
Marele câştigător va avea şansa de a cânta pe Hard Rock Stadium în pauza unui meci de mare audienţă şi va beneficia de producţia unul videoclip profesional, ce va fi difuzat în reţeaua video Hard Rock Cafe din toată lumea.

Toţi cei ce vor să se bucure de muzică live şi să îi susţină pe finalisti sunt aşteptaţi la Hard Rock Cafe pe 22 mai, de la ora 21.00. Intrarea va fi liberă.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 505
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2093 zile, 12 Mai. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .