poze street heroes 2014 la arenele romane

Street Heroes 2014 la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 23 August 2014 10:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Street Heroes, cel mai cool festival de cultura urbana din Romania, sarbatoreste editia cu numarul 10 la Arenele Romane si da startul la 24h de distractie non-stop!

Sambata 23 august la ora 10 a.m. se deschid portile Arenelor Romane pentru a primi crema culturii urbane underground si pentru a sarbatori a 10-a editie in care sporturile si artele urbane sunt la ele acasa.

So skaters, rollers, bikers, ballers, bboys, hot babes, hipsters, writers, artists, stylers, performers and photographers get your gear on and get ready to play & party for 24h!

Ca de fiecare data, aceasta editie vine intr-o forma fresh. Dupa cateva editii in parcul Tineretului, competitii organizate la Iasi sau Cluj, skateparkuri construite la Arenele Romane sau Turbohalle, Street Heroes sarbatoreste pentru a 10-a oara cultura urbana in cadrul unui monument istoric, Arenele Romane, cu un skatepark upgrade si multe surprize.

In vara aceasta Street Heroes se desfasoara cu nou setup de rampe, se reinventeaza, asa ca daca pariticipi pentru prima data pregateste-te pentru 24h de haos organizat si distractie la cote maxime. Imagineaza-ti ca pentru o zi activitatile preferate si cei mai buni prieteni se aduna intr-un loc cu istorie si super-vibe pentru a afla care sunt cei mai buni sportivi, dar si pentru 24h de megafun.

Editia Summer Swag se adreseaza sportivilor PRO. La disciplinele extreme, riderii se pot inscrie doar daca primesc invitatie de la coordonatorii fiecarui sport.

Invitatii de renume international sunt nu numai muzicali, dar si rideri pro care sa ne arate cum se executa cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem. Tot ei formeaza si juriul competitiilor, asa ca participantii se vor da in spectacol cu trickuri fantastice pentru a impresiona riderii recunoscuti international si publicul amator de sport si cultura urbana.

Cei mai hardcore dintre participantii cu stil castiga, pe langa premiile in bani, o excursie video-documentata la Offline Sport Games in Ungaria, ocazie cu care sa arate ca talentul si stilul nu cunosc granite. Valoarea totala a premiilor este de 3500 de euro.

Asa cum ne-am obisnuit, dupa ce anuntam premiile incep concertele. Seara debuteaza cu Mellow Mood, cunoscutul grup de reggae de origine italiana. Ne bucuram de apusul de vara pe ritmuri de pace, ca apoi sa ne energizam putin cu unul dintre „baietii rai” ai hiphopului romanesc, Sisu Tudor. Continuam sa ascultam mesajul muzicii cu GhostFace Killah, membru al celui mai mare grup de hiphop, WuTang Clan. Ghostface Killah este recunoscut de critici pentru flow-ul sau galagios si pentru naratiunile sale emotionale care contin argou criptic. MTV si About.com l-au inclus in topul celor mai buni MC ai timpurilor noastre, iar revista Q l-a declarat mai bun povestitor rap. Pitchfork Media recunoaste ca artistul are instincte de a povesti de neegalat si ca poate fi cel mai bun si plin de viata povestitor vazut vreodata. Mai departe schimbam BPMul cu unul mai rapid si ii primim cu entuziasm pe britanicii Tantrum Desire, urmand sa incheiem seara cu muzica riderului din Ungaria, Adam Ajkay.

Asa ca vara asta nu ai nicio scuza sa lipsesti de la distractia suprema!
Daca vrei sa faci parte din adevarata miscare urbana underground, vino si tu pe 23 august la Arenele Romane si bucura-te alaturi de noi la cel mai mare eveniment din Romania dedicat culturii si sporturilor urbane!

Street Heroes este un eveniment prezentat de OllieGang Shop, fueled by burn Energy.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2316
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3528 zile, 01 Aug. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .