poze sun plaza impline te 3 ani de senza ie

Sun Plaza împlinește 3 ani de senzație!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Februarie 2013 18:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Sun Plaza Shopping Center sărbătoreşte trei ani de senzaţie printr-o aniversare plină de voie bună! Vino la Sun Plaza în perioada 22–24 februarie 2013 și pregătește-te de distracție, pentru că de la petrecere nu vor lipsi muzica bună, dansul, tortul aniversar şi premiile pentru clienţii fideli.

Sun Plaza Shopping Center sărbătoreşte trei ani de senzaţie printr-o aniversare plină de voie bună! Vino la Sun Plaza în perioada 22–24 februarie 2013 și pregătește-te de distracție, pentru că de la petrecere nu vor lipsi muzica bună, dansul, tortul aniversar şi premiile pentru clienţii fideli.
Aniversarea începe vineri, 22 februarie, de la ora 18:00, pe ritmuri de samba, alături de trupa de percuţionişti Barbarossa Samba Group, a căror muzică le va transmite celor prezenţi energia pozitivă a coloratelor cartiere braziliene. Continuăm apoi distracţia cu un moment de balet aerian, când vom urmări mişcările spectaculoase ale balerinelor, executate la înălţime. Cel mai aşteptat moment al serii va fi concertul susţinut de Smiley, care va încheia prima zi de petrecere în bine cunoscutul său stil nonconformist.
Toţi cei care vizitează centrul comercial în această zi au ocazia să câştige numeroase premii precum telefoane iPhone 5, tablete iPad 4G, aparate foto Nikon 5100, excursii City Break sau multe alte surprize. Tot ce trebuie să faci este să vii între 18 şi 22 februarie la Info Point-ul de la etajul 1 şi să te înscrii la tragerea la sorţi cu un bon fiscal de la unul dintre comercianţii din Sun Plaza.
Sâmbătă şi duminică ne delectăm cu un spectacol la înălţime: personaje pe picioroange îi vor surprinde pe vizitatori, iar balerinele vor pluti, de data aceasta, în sfere magice. Cei care nu au putut să viziteze Sun Plaza în prima zi de petrecere sau doresc să revadă un moment spectaculos, se pot bucura din nou, sâmbătă, de reprezentațiile trupei Barbarossa Samba Group și pot dansa pe ritmurile antrenante, de samba braziliană.
Cum atmosfera se va încinge, ca dovadă a unei petreceri reuşite, nu vor lipsi barmanii talentaţi care vor răcori spiritele petrecărețe. Show-ul de flair bartending în care vor putea fi urmărite jonglerii spectaculoase cu sticle, pahare și shakere va marca finalul evenimentului aniversar.
De trei ani, Sun Plaza Shopping Center este centrul comercial de unde îţi poţi cumpăra lucrurile preferate dar şi locul unde te poți relaxa şi distra de minune, graţie evenimentelor inedite pe care le organizează.
Pe lângă programele destinate special vizitatorilor săi, Sun Plaza a dezvoltat pe parcursul celor trei ani de activitate și un program de CSR, prin intermediul căruia susţine persoanele defavorizate.

Pentru mai multe informații, orarul și programul complet al evenimentelor vizitați www.sunplaza.ro şi
www.facebook.com/sun.plaza.shopping.center.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG. Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.

Pentru informaţii suplimentare:

Ana Păun, +40723750722, ana.paun@next.advertising.ro
Florina Axinia, +40721200431, florina.axinia@next.advertising.ro
Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 833
ina zaifu

Adaugat in urma cu 3945 zile, 21 Feb. 2013

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Ian 2024 - 19 Ian 2024
curs online live dezvoltare personala parcurgere drumului

CURS ONLINE LIVE DEZVOLTARE PERSONALA ”PARCURGERE DRUMULUI ...

Bucuresti, Bucuresti. 11 Dec 2023 - 18 Dec 2023
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Ian 2024 - 12 Ian 2024
curs editare video capcut

Curs editare video CapCut

Bucuresti, Bucuresti. 7 Dec 2023 - 21 Dec 2023
  • Ai ceva de zis?

    .