poze o zi prin europa

O zi prin Europa

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Iulie 2023
Veranda Mall, strada Ziduri Mosi 23

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Spectacole si Filme

Pe 15 iulie, Veranda Mall vă invită la evenimentul lor special pentru copii, “O zi prin Europa”. În intervalul orar 16:00 - 20:00, pe Esplanada Veranda Mall veți putea porni într-o călătorie prin universul cultural al patru națiuni distincte: România, Franța, Italia și Grecia.

În intervalul orar 16:00 - 20:00, pe Esplanada Veranda Mall veți putea porni într-o călătorie prin universul cultural al patru națiuni distincte: România, Franța, Italia și Grecia. Participarea la aceste ateliere se face doar pe bază de înscriere, începând cu data de 10 Iulie, prin intermediul formularului: https://verandamall.ro/evenimente/atelier-pentru-copii-o-zi-prin-europa/

Programul activităților:

* ITALIA - BIJUTERII CU DICHIS – La atelierul ”Bijuterii cu dichis” folosim culori vesele și paste făinoase în diferite forme pentru bijuterii super originale. Fetițele vor fi încântate să își asorteze noua brațară la gentuța preferată, iar pe baietei îi va bucura ocazia de a le oferi mamelor sau bunicilor cadouri realizate chiar de ei.
* GRECIA - JOCURILE OLIMPICE - Printre probele sportive se numără: alergarea, aruncarea discului, săritura în lungime, aruncarea suliței.
* ROMÂNIA - MOTIVE TRADIȚIONALE - atelier de creație semne de carte cu motive tradiționale. Astfel, cei mici vor învăța elementele importante ale folclorului românesc decupând și creând cele mai interesante semne de carte. În plus, vom avea un hairstylist care va împleti părul tuturor fetițelor prezente la eveniment.
* FRANȚA – DISNEYLAND – Mickey Mouse, Minnie, Pluto și Donald Duck în rolurile principale. Toți vizitatorii vor putea să se fotografieze cu aceste personaje în photocorner, fără a fi nevoie de înscriere în prealabil.

La finalul acestei zile pline de activități și distracții, copiii vor avea ocazia să se joace, să facă poze și să se distreze cu mascotele Disney. Nu ratați această ocazie unică de a explora cultura a patru țări diferite într-un cadru distractiv și educativ.

Mai multe detalii: https://verandamall.ro/evenimente/atelier-pentru-copii-o-zi-prin-europa/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 422

Eveniment postat de organizator

andreea manole

Adaugat in urma cu 292 zile, 10 Iul. 2023

Adaugat de Veranda Mall

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .