poze ga ca zurli inva a copiii cum sa fie prieteni cu soarele la mega

Gașca Zurli învață copiii cum să fie prieteni cu soarele, la Mega

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Iulie 2015 19:00 - Joi 30 Iulie 2015
Pierre de Coubertin nr. 3 - 5

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Gasca Zurli vine la Mega Mall direct de pe litoral cu super producția La mare, la soare

București, 29 iulie 2015 – Mega Mall, cel mai mare centru comercial din București, pregătește un spectacol educativ de neuitat susținut de Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de divertisment interactiv pentru copii. Spectacolul, presărat cu momente de magie, teatru și muzică, are loc joi, 30 iulie, începând cu ora 19.00, la nivelul 2 al centrului comercial, în Insula de Vară.

Gasca Zurli vine la Mega Mall direct de pe litoral cu super producția La mare, la soare, o piesă educativă ce îi învață pe copii despre beneficiile și pericolele la care sunt supuși atunci când se expun la soare. În cadrul show-ului interactiv, copiii vor învăța cât este de important să se protejeze de razele soarelui, astfel putând câștiga timp prețios pentru a se juca în nisip și în apă, fără să sufere din cauza arsurilor. Zâna Bună îi va învăța pe copii cum să se ferească de orice rău care i-ar putea atinge iar Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel și celelalte personaje vor încerca s-o convingă pe vrăjitoarea Tura Vura să folosească protecție solară.

Îmbinând perfect teatrul, muzica, poveștile și magia, spectacolul susținut de Gașca Zurli este dedicat copiilor, cat si parintilor. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli vor transforma Insula de Vară din Mega Mall într-un spațiu ideal de vacanță. Accesul la spectacol este gratuit.

Mai multe informații despre evenimentele din Mega Mall se găsesc pe www.MegaMallBucuresti.ro sau pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti.


*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision din România.

Mai multe detalii: http://megamallbucuresti.ro/evenimente/gasca-zurli-vine-la-mega-mall/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1243
people

Adaugat in urma cu 3246 zile, 29 Iul. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .