poze ora ul craciunului in sun plaza fabrica de jucarii mo craciun

Orașul Crăciunului în Sun Plaza: fabrică de jucării, Moș Crăciun

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Decembrie 2017 17:00 - Duminică 17 Decembrie 2017
Sun Plaza, CALEA VACARESTI NR. 391, Bucureşti

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Targuri

De ce-ai mai bate drumul până în Laponia dacă Sun Plaza se transformă în ”Orașul Crăciunului” și este atât de aproape? Ca în fiecare an, în luna decembrie Sun Plaza le-a pregătit copiilor zile și seri magice în decoruri de poveste, întâlniri memorabile și experiențe inedite, pe măsura nerăbdării cu care au așteptat Sărbătorile de iarnă. Iar dacă vom avea și zăpadă, așa cum se zvonește...

În weekend-urile 8-10 și 15-17 decembrie, zona dinspre cinema va aparține în totalitate celor mici. Pe 8 decembrie, începând cu ora 17.00, Moș Crăciun și ceata lui veselă – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii și personaje de basm, vor declara deschis, printr-o paradă, ”Orașul Crăciunului”. Și cum nu se poate fără colinde în această perioadă, povestea muzicală ”Christmas Stars” va aduce negreșit spiritul sărbătorilor în sufletele celor prezenți. Oricât de obosit va fi după lunga sa călătorie, Moșul nu va refuza să facă poze cu micii lui prieteni și să le răsplătească așteptarea cu bomboane.

În ambele weekend-uri, copiii sunt invitați la atelierele art&craft ale Fabricii de jucării, la sesiuni de pictură pe față sau la Olimpiada veselă, unde spiridușii nerăbdători abia așteaptă să se joace cu prichindeii ”Statuile muzicale”, ”Săritura în sac”, ”Trasul frânghiei” sau ”Hula-hoop”. Organizatorii mai promit spectacole interactive cu gheață carbonică, teatru muzical cu marionete, magie, dar și un spectacol pentru toată familia, ”Spărgătorul de nuci”.

Pe 16 și 17 decembrie, pasionații de Lego sunt invitați să-și demonstreze fantezia și îndemânarea în construcții cu tematica sărbătorilor de iarnă.
Sun Plaza mai are încă o veste bună pentru clienții săi: din 8 decembrie va fi activ ”Colțul de împachetat cadouri”, serviciu oferit gratuit și în acest an celor care își vor umple aici desaga din care vor împărți daruri celor dragi.

În plus, până pe 24 decembrie, Târgul de Crăciun îi așteaptă pe bucureșteni să aleagă daruri de pus în cizmulițe ori sub brad, bunătăți de așezat pe masă ori decorațiuni pentru casă. Jucării din lemn, jocuri, globuri din sticlă și ornamente pictate manual, ceramică și porțelan, aranjamente pentru masa festivă, bijuterii, cosmetice, accesorii vestimentare, cozonaci și prăjituri de casă, halviță și plăcinte, după poftele, gusturile și buzunarele tuturor.

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center și pe www.sun-plaza.ro/event.
***
Sun Plaza
Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza reprezintă cea mai importantă schemă de retail din partea de sud – est a Bucureștiului, având o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE Romania.
Având patru etaje, două destinate exclusiv cumpărăturilor și cu o parcare subterană cu 2.000 de locuri care se întinde pe două niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oază a cumpărăturilor și relaxării.
S IMMO AG
Este prima companie de investiții imobiliare din Austria listată la bursă, devenind sinonimă cu experiență vastă, portofoliu echilibrat şi creşterea sustenabilă, încă de la înființarea sa în anul 1987. Compania investește în proprietăți comerciale și rezidențiale din Austria și Germania, precum și în țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Acţionarii strategici majoritari ai S IMMO AG sunt Erste Group şi Vienna Insurance Group.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie de servicii comerciale imobiliare din lume (potrivit veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37,000 de angajați (excluzând afiliații) și servește proprietarilor cu active în domeniul real estate, investitorilor și chiriașilor, prin intermediul celor 300 de sedii din toată lumea (excluzând afiliații). CBRE oferă consultanță strategică pentru vânzarea sau închirierea proprietăților, a serviciilor corporate, management-ul proiectelor, proprietăților si a altor facilități, estimări și evaluări, planuri de dezvoltare, precum și cercetare. Pentru mai multe informații, accesați www.cbre.ro.

Mai multe detalii: http://www.sun-plaza.ro/event

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 516
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 652 zile, 05 Dec. 2017

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 36

Alte Evenimente din Bucuresti
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
psychosounds fest 2019

Psychosounds Fest 2019

Bucuresti, Bucuresti. 25 Oct 2019 - 26 Oct 2019
  • Ai ceva de zis?

    .