poze nijikon 2015

NIJIKON 2015

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Noiembrie 2015 - Duminică 22 Noiembrie 2015

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme

Nijikon , una din cele mai mari conventii multimedia din România revine. Gaming, muzica, anime, cosplay, boardgames, comics, toate acestea si mai multe te asteapta la cea de-a 9-a editie. În premiera, în cadrul Nijikon se va desfasura primul concert din România al lui Joe Inoue, artistul pe care multa lume îl recunoaste de pe coloanele sonore ale seriilor “Naruto: Shippuden” sau “Yorinuki Gintama-san”. Joe va sustine si o conferinta cu publicul în cea de-a doua zi a evenimentului, conferinta la care are acces gratuit oricine si-a cumparat bilet Nijikon pentru acea zi. Conferinta va fi urmata de o sesiune de autografe. Totodata, în acest an pornim o promotie speciala: Fii printre primii care îsi cumpara bilet la Nijikon si îti primesti banii înapoi! Primele 800 de bilete achizitionate beneficiaza de o reducere de 25 de lei pentru cumparaturi mai mari de 150 de lei la standurile comerciale înscrise în promotie.Editia din acest an se desfasoara pe 21 si 22 Noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms, unde pregatim peste 3000 de metri patrati de aventura pentru peste 4000 de vizitatori. Te asteptam si pe tine!

Nota: Biletele pentru concert si autografe se achizitioneaza separat de cele pentru acces la Nijikon. Ca sa poti accesa sesiunea de autografe ai nevoie si de un bilet de acces Nijikon pentru Duminica.

Pentru prima data în România, în cadrul Nijikon 2015 va concerta Joe Inoue, artist cunoscut de multi de pe coloanele sonore ale seriilor “Naruto: Shippuden” sau “Yorinuki Gintama-san”. Concertul va avea loc pe data de 21 Noiembrie, la orele 21:00, în incinta Crystal Palace Ballrooms, la încheierea primei zile a evenimentului. Joe Inoue si-a început cariera muzicala în 2007, cu albumul “In a Way”, urmat de “Me! Me! Me!” în 2009, pe care îsi face aparitia si “Closer”, una dintre cele mai faimoase piese ale artistului. Joe este recunoscut si prin faptul ca îsi compune singur piesele, toata instrumentatia de pe negativele lor fiind orchestrata de el singur.

În cea de-a doua zi a evenimentului, Joe va sustine si o conferinta cu publicul, în care ne va vorbi despre experienta lui în industria muzicala si despre ce înseamna sa participi la coloana sonora a unui anime celebru. Conferinta va fi urmata de o sesiune de autografe.

Bilete VIP au incluse urmatoarele facilitati: acces in ambele zile la eveniment, loc garantat in sala in primele randuri, acces la concert in primele randuri, acces la photo op cu Joe Inoue, tricou promotional, acces la autografe, afis al evenimentului autografiat de Joe Inoue si eventual alte promotionale exclusive.

Primele 800 de bilete vandute au inclus un voucher de discount 25 de lei, aplicabil pe durata evenimentului la cateva din standurile mari de vanzare pentru cumparaturi mai mari de 150 lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1092
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2595 zile, 21 Oct. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
coaching pentru traineri

Coaching pentru traineri

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 16 Decembrie 2022
atelier de ziua romaniei pictura tradi ionala pe lemn la sediu

ATELIER DE ZIUA ROMÂNIEI: PICTURĂ TRADIȚIONALĂ PE LEMN – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Decembrie 2022
curs de pictura in culori acrilice la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN CULORI ACRILICE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Noiembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .