poze after garage sale

After Garage Sale

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Aprilie 2021 13:00 - Sâmbătă 3 Aprilie 2021
JOURNEY PUB- Str. George Enescu nr. 25

Categorii: Jocuri si Concursuri , Targuri

After Garage Sale

Incepem prin a va multumi pentru cum s-a desfasurat evenimentul initial de Garage Sale. Majoritatea jocurilor sunt deja pe rafturile altor pasionati asa ca ne-am gandit sa mai facem o editie, pentru cei care nu au putut ajunge sau nu au reusit sa ia atunci tot ce si-au dorit.

Le multumim in mod deosebit si celor doua doamne cu o varsta venerabila, care au venit pe la jumatatea evenimentului cu sacosele acelea imense si cu un entuziasm fantastic. Ne-au reamintit cat de mult a evoluat acest hobby in ultimii ani si ne-am simtit mandri ca facem si noi parte din povestea asta.

Astfel, sambata 3 aprilie, in intervalul 13:00-17:00, va asteptam, de aceasta data in zona pe care am folosit-o noi la Journey Pub (Down Below), pentru un After Garage Sale.

Oferta de 40% din pretul cel mai mic de pe piata magazinelor de board games (verificare pe loc www.boardgameshub.ro) se va mentine, iar lista cu ceea ce a ramas este aici: https://bit.ly/3rAJUxx. Si de data aceasta vor aparea in plus jocuri de la prietenii nostri dragi.

Jocurile vor fi vandute direct, fara optiunea unei rezervari in prealabil: unele sunt putin mai uzate, altele sunt aproape noi, prin urmare va propunem sa vedeti pe loc ce vi se potriveste.

Masurile pentru siguranta tuturor: masca de protectie, igienizarea tuturor obiectelor si jocurilor cu lampa UV-C si ozon, distantare intre mese si maxim 6 persoane la masa in cazul in care vreti sa veniti in grup. Din pacate, nici de aceasta data nu ne vom si juca, iar daca veti dori acces la meniul Journey Pub, recomandam sa faceti rezervare din timp pe terasa.

Reamintim faptul ca in perioada urmatoare nu vom mai oferi optiunea venirii oricand la noi la joaca, ci vom pastra evenimentele online si, pentru cand ne va permite situatia, restul activitatii noastre: inchirierea jocurilor pentru acasa, concursurile, serile de board games si sesiunile de D&D, evenimentele corporate, activitatile cu copii, petrecerile private si ce alte idei vor mai veni

Mai multe detalii: https://fb.me/e/j6t8HLa6l

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1467

Eveniment postat de organizator

ioana mocanu

Adaugat in urma cu 1149 zile, 30 Mar. 2021

Adaugat de Ioana Mocanu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 166

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .