poze castiga un avantaj profesional in 2010 obtine certificarea internationala in project management

Castiga un avantaj profesional in 2010! Obtine certificarea internationala in Project Management

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Martie 2010 14:12
Centrul de Training TenStep Romania, situat in Strada Branduselor nr. 3A, etaj 1, sector 3

Categorii: Jocuri si Concursuri

TenStep Romania organizeaza o noua sesiune de pregatire pentru obtinerea certificarii internationale PMP® - Project Management Professional, curs ce se adreseaza tuturor practicienilor in domeniul Managementului de Proiect.

Trainingul va avea loc in perioada 15-19 martie la Centrul de Training TenStep Romania, situat in Strada Branduselor nr. 3A, etaj 1, sector 3. Pentru mai multe detalii despre training si inscrieri, va rugam sa vizitati www.TenStep.ro, sectiunea Training.

Programul TenStep PMP® Exam Prep cuprinde 35 ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile si acopera cele 9 domenii de cunostinte incluse in Standardul International PMBOK® Guide, Fourth Edition, informatiile regasindu-se in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea la acest training va fi atestata prin TenStep Training Certificate, document necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI (Project Management Institute) la sustinerea examenului de certificare PMP®.

Trainingul va fi sustinut de catre Dl. Sebastian Cazacu, PMP®, reputat consultant in domeniul Managementului Proiectelor, autor de programe si trainer.

Despre TenStep Romania

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner. TenStep Romania este si prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 668
andrei

Adaugat in urma cu 3644 zile, 27 Ian. 2010

Adaugat de invo4u

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 19 Ian 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
tarja turunen 360 degrees

Tarja Turunen : 360 Degrees

Bucuresti, Bucuresti. Joi 23 Ianuarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .