poze clubul copiilor la bucuresti mall

Clubul Copiilor la Bucuresti Mall

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 3 Februarie 2015 12:30
Calea Vitan, 55-59, Sector 3

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 1/5000

Ce surprize le-a pregatit Clubul Copiilor Bucuresti Mall celor mici in 2015

Show-uri de televiziune, ateliere de pictura si modelaj, teatru (clasic, de papusi si de umbre), concursuri de dans si parade de moda. Sunt doar cateva din activitatile de care vor avea parte cei mici la Clubul Copiilor din Bucuresti Mall in 2015.

Daca e sambata, atunci e Clubul Copiilorla Bucuresti Mall. In 2015, primul centru comercial modern din Romania le-a pregatit celor mici doua ore de distractie si voie buna - de la 12.00 la 14.00 – in fiecare sambata. Participarea la Clubul Copiilor este gratuita; el isi va reinnoi regulat conceptul pentru a le pune la dispozitie juniorilor activitati variate, distractive, interactive si educative.

Pentru inceput, cei mici sunt asteptati la Bucuresti Mall de catre animatori deghizati in Piratul si Cenusareasa; cele doua personaje indragite ii vor asista pe copii in crearea unui show de televiziune. Astfel, juniorii vor prezenta stiri si buletine meteo, dar vor fi si invitati speciali in emisiunea “Matinalul Bucuresti Mall”. Aceste activitati le vor stimula creativitatea celor mici, caci pot inventa stiri amuzante sau pot povesti intamplari din viata lor. Mai mult, copiii vor participa la prezentari de modasi la concursuri “Dansez pentru tine”.

In cursul weekendurilor dedicate teatrului, cei mici vor avea parte de trei tipuri diferite de reprezentatii: de teatru clasic, de teatru de papusi (“Cufarul fermecat”) si de teatru de umbre (“Povestea printesei din castelul de gheata”). Intre spectacole, animatorii – Printul si Printesa – ii vor implica in jocuri de dictie, jocuri de rol si probe de mima. Mai mult, copiii vor deveni eroi de poveste in spectacole realizate instant.

Cat despre weekendurile consacrate muzicii si dansului, cei mici, indrumati de Alba ca Zapada si de Print, vor putea lua parte la diverse activitati, de pilda, Statuile muzicale, limbo, concursuri de cantat, emisiuni de radio cu dedicatii pentru parinti, competitii de dans fete contra baieti, corul si orchestra copiilor si dansul cu balonul.

De la Clubul Copiilor nu vor lipsi nici pictura si nici modelajul. Ajutati de Peter Pan si Tinkerbell, copiii vor realiza tablouri si vor face impreuna, din plastilina, macheta orasului vazuta prin ochii lor. Totodata, cei mici vor participa la realizarea celui mai mare tablou.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 751
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3343 zile, 02 Feb. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .