poze competi ia globala red bull dance your style revine la bucure ti
poze competi ia globala red bull dance your style revine la bucure ti

Competiția globală Red Bull Dance Your Style revine la București!

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 Octombrie 2022 10:00
Aleea Circului, nr. 15

Categorii: Jocuri si Concursuri

De la București în Johannesburg: Red Bull Dance Your Style caută cel mai tare dansator de street dance din România într-un show electrizant. 16 dintre cei mai buni dansatori din toată țara dansează până la ultima suflare în fața celui mai exigent juriu publicul din sală care trimite un singur mare câștigător în finala mondială Red Bull Dance Your Style din Africa de Sud. Pe 27 octombrie la Circul Metropolitan București DJ Vlad Dobrescu dă muzica iar MC Oase dă tonul la cea de-a doua ediție Red Bull Dance Your Style din România. Biletele early-bird sunt acum disponibile pe redbull.ro/dance.

O demonstrație în forță de o energie molipsitoare Red Bull Dance Your Style este o competiție internațională de all-styles street-dance cu evenimente în peste 30 de țări. Consacrat pe străzile din Statele Unite ale Americii și trecut ulterior în cultura mainstream făcând furori în întreaga lume street dance-ul este prin definiție profund conectat la energia și dinamica urbană fiind de fapt un termen „umbrelă" pentru mai multe stiluri de dans asociate muzicii hip-hop.

Hituri internaționale mișcări originale și battle-uri 1 la 1

Cum se desfășoară Red Bull Dance Your Style? Indiferent de stilul de street-dance pe care-l abordează de la hip hop până la house locking sau popping concurenții se luptă unu la unu. Ei trebuie să impresioneze publicul și în cele din urmă să-i câștige votul demonstrându-și abilitățile de freestyle și improvizând pe ORICE stil de muzică le-aruncă DJ-ul în joc. Care DJ Vlad Dobrescu va face totul să-i provoace. Cu mega-hituri internaționale sau ever-green-uri surprizele se țin lanț. După fiecare rundă spectatorii își votează preferatul cu cartonașe roșii sau albastre și-l trimit mai departe în concurs.

Oase: „Ca să câștigi pe 27 octombrie trebuie să dansezi din tot sufletul și să nu uiți că publicul este cheia! Dacă nu ai suflet în dans nu ai cum să reușești pe o scenă atât de mare. În finala globală competiția este la un alt nivel... totuși vorbim despre finaliștii din 60 de țări! Cine ajunge să reprezinte România trebuie să danseze cum nu a făcut-o niciodată! Știi momentul ăla când nu se uită nimeni la tine? Așa trebuie să dansezi... numai că te vede toată lumea! Dacă anul trecut a fost genial... nu aveți idee ce urmează anul acesta!”

Vlad Dobrescu: „De data asta am și setul meu de 2 ore pe lângă muzica din competiție așa că o să-mi pun amprenta mai mult pe sound-ul de la Red Bull Dance Your Style. Avem mai multă libertate și în alegerea pieselor pentru concurs și asta zic eu că o să se reflecte într-un playlist și mai bun decât anul trecut. Ediția din 2021 a fost bombă! Deși era o competiție toată lumea era acolo ca să se simtă bine. Trebuie să veniți la eveniment ca să simțiti vibe-ul unic!”

Un line-up de excepție

16 dansatori de top din toată țara vor da totul în ringul de la Circul Metropolitan București. Șase vor fi selectați în urma unei preselecții naționale în timp ce alți zece sunt deja invitați și confirmați: Alex Nuț(profesor de dans) Andrei Pandi(coregraf și director artistic) Andrei Pandrea a.k.a. Drei(dansator producător muzical DJ) DXNGER (profesoară de dans coregraf DJ) Eugen Ocneanu(deținător a numeroase premii naționale și internaționale) Alex Bărbieru a.k.a. Impulse(top 10 în diferite competiții internaționale) Irina Florea a.k.a. Irene(câștigătoare World of Dance Romania și Street Groove Jam 2017 – Dancehall) Oana Neagu a.k.a. Waana (profesor de dans co-fondator al primului studio de dans din România axat exclusiv pe educația culturală în aria street-dance ambasador Imperial House of Waacking) Victor Marinescu a.k.a. Grooveek(câștigător „Polski Locking” Polonia 2022).

În 2021 prima ediție Red Bull Dance Your Style din România a celebrat street-dance-ul românesc într-un show extraordinar la Teatrul de Vară Herăstrău: 1.000 de spectatori energici 16 dansatori de excepție 15 dueluri electrizante 3 ore de aplauze prelungite. Atunci Alexandra Barac a.k.a Sǎtǎnel a reuşit să câştige fără drept de apel inimile publicului.

Finala mondială desemnează Campionul „Red Bull Dance Your Style”.

După o pauză în 2021 Finala Mondială Red Bull Dance Your Stylerevine pe 10 decembrie și-i va reuni în Africa de Sud la Johannesburg pe cei mai buni dansatori din lume. România va fi reprezentată de 2 concurenți: Sătănel câștigătoarea ediției din 2021 și dansatorul care va cuceri inimile publicului pe 27 octombrie la București. Finala mondială se anunță incendiară - în semifinale intră aproape 60 de campioni din toată lumea unii artiști emergenți alții adevărate senzații virale iar în ultima etapă doar 8 dintre cei mai buni care se bat cu 8 invitați speciali (wildcards).

Biletele early-bird pentru evenimentul de pe 27 octombrie de la Circul Metropolitan București sunt disponibile pe redbull.ro/dance.

Din 2018 Red Bull Dance Your Style oferă o platformă globală dansatorilor de street dance din întreaga lume pentru a-și demonstra abilitățile și originalitatea în battle-uri 1 la 1. Evenimentul se desfășoară în mai mult de 30 de țări iar câștigătorii sunt aleși de public. Află mai multe pe redbull.ro/dance.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 257
ioana daraban

Adaugat in urma cu 61 zile, 28 Sep. 2022

Adaugat de iodaraban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Bucuresti
atelier de ziua romaniei pictura tradi ionala pe lemn la sediu

ATELIER DE ZIUA ROMÂNIEI: PICTURĂ TRADIȚIONALĂ PE LEMN – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Decembrie 2022
curs de pictura in culori acrilice la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN CULORI ACRILICE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Noiembrie 2022
curs de pictura pentru incepatori la sediu

CURS DE PICTURĂ PENTRU ÎNCEPĂTORI – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Joi 1 Decembrie 2022
revelion 2023 singles party

Revelion 2023 - Singles Party

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 31 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .