poze cupa tbb
poze cupa tbb

CUPA TBB

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Iunie 2012
Campusul Politehnicii

Categorii: Jocuri si Concursuri

TBB, Turul Bucurestiului cu Bicicleta, este un proiect marca 7Advertising prin care promovam mersul cu bicicleta, prin diverse evenimente. CUPA TBB este prima velo-competitie din Bucuresti.

Vino sambata 9 iunie la prima velo-competitie din Bucuresti, in campusul Politehnicii, langa Rectorat si Coloana Infinitului.

Inscrierile se pot face la magazinul BikesPlanet din B-dul Iuliu Maniu, Nr. 8A, sector 6, Bucuresti si online pe site-ul www.7advertising.ro/tbb.html. Ultima zi de inscrieri este 6.06.
Taxa de inscriere: 10RON/persoana, se poate plati online pe site sau in numerar la magazinul BikesPlanet, in intervalul orar 11:00-19:30.
Varsta minima de inscriere 18ani.

Pe 9 iunie pe te asteptam la ora 10:00 pentru a ridica numerele de concurs si pentru a recunoaste traseul. La ora 11:00 se pleaca in prima proba din competitie: 20km traseu pentru barbati ( 8 ture *2,5 km) , 15km traseu pentru femei (6 ture *2,5 km), traseu pe aleile din Politehnica.

Dupa ce toata lumea a terminat prima proba a competitiei, urmeaza celelalte probe obligatorii din competitie: probele de jaloane, forta, indemanare pe bicicleta si probe de cunoastere bicicleta si legislatie.

In fiecare proba participantii vor primii un numar de puncte in functie de rezultatul obtinut. Toate persoanele inscrise trebuie sa participe si sa finalizeze toate probele competitiei, pentru a avea sansa de a intra in tura finala. Primii 30 participanti (la ambele categorii feminin si masculin), ca si numar de puncte obtinute la sfarsitul probelor obligatorii, intra in proba finala, o tura de 2,5 km in urma careia se stabilesc primii 3 castigatori.

Inainte de tura finala, se va realiza un concurs de stafeta. Acesta este format din 6 ture a 1 km. Echipa trebuie sa fie formata din 3 persoane, din care minim o persoana de sex feminin. Fiecare persoana va trebui sa parcurga 2 ture. Inscrierile se fac in ziua respectiva.

Mai multe detalii: http://www.7advertising.ro/editia-iii-cupa-tbb.html

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 754
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

valentin ionescu

Adaugat in urma cu 2960 zile, 29 Mai. 2012

Adaugat de 7advertising

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
asr jujutsu juniori incepatori 8 14 ani

ASR Jujutsu, juniori incepatori (8-14 ani)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .