poze imagina ia copiilor iese la joaca in baneasa shopping city cu p

Imaginația copiilor iese la joacă în Băneasa Shopping City, cu P

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Mai 2015 15:00 - Duminică 17 Mai 2015
Băneasa Shopping City

Categorii: Jocuri si Concursuri

Hasbro România continuă seria weekend-urilor dedicate copiilor cu un nou atelier de joacă în Băneasa Shopping City. În zilele de 16 și 17 mai, între orele 15:00 și 18:00, copiii vor putea descoperi lumea colorată a super-plastilinei Play Doh. În același timp, fanii super-eroilor Marvel își vor putea crea propriile scenarii eroice cu ajutorul figurinelor Hero Mashers Avengers.

În acest weekend, Hasbro îi așteaptă pe cei mici să petreacă trei ore pline de culoare și veselie alături de Play-Doh. Cu super-plastilina colorată, copiii vor putea modela cele mai simpatice figurine și obiecte pe care le vor putea lua apoi acasă.
În același timp, fanii Avengers sunt invitați să se joace cu super-eroii lor preferați din gama Hero Mashers. Figurinele le permit să combine diferite elemente și puteri ale personajelor Avengers, ca să-și personalizeze astfel eroii adorati și să-și creeze propriile povești.
Astfel, Hasbro a pregătit moduri de joacă distractive și creative pe gustul tuturor copiilor, pe 16 și 17 mai în Băneasa Shopping City.
Atelierele de joacă Play-Doh și Hero Mashers fac parte din seria de evenimente pe care Hasbro le dedică, în acest an, tuturor copiilor. Producătorul de jocuri și jucării dorește să scoată în evidență caracterul educativ și distractiv al produselor din portofoliul său, dedicate copiilor și adolescenților. Mai multe informații despre acestea puteți găsi pe www.hasbro.com/ro_RO.

Despre Hasbro
Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării din întreaga lume. Misiunea companiei este una clară: aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află câteva dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop sau Play- Doh.
Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent unele dintre cele mai mari braduri de jocuri și jucării, dar și jocuri digitale și filme, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul a reușit să iasă în evidență de fiecare dată, prin inovația produselor și varietatea lor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 923
gabor s

Adaugat in urma cu 3242 zile, 13 Mai. 2015

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .