poze incepe triathlon arena o competi ie de fifa19 biliard i bowli

Începe Triathlon Arena - o competiție de FIFA19, biliard și bowli

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Februarie 2019 18:00
Șoseaua București-Ploiești 42D

Categorii: Jocuri si Concursuri

Băneasa Shopping City anunță prima ediție Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio.

Băneasa Shopping City anunță prima ediție Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio. Pe 22 februarie, începând cu ora 18:00, etajul doi al Băneasa Shopping City se va transforma într-o adevărată arenă de concurs.
Cele 3 jocuri – Fifa, biliard și bowling – vor fi arbitrate de către Tudor Buțan de la Federația Română de Fotbal – Fifa 19, Alexandru Balaș – arbitru internațional - biliard și Marius Piticariu - multiplu campion național - bowling.
„Triathlon Arena este prima editie organizata in Baneasa Shopping City și a fost creată special pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri și a celor pasionați de jocuri și distracție. Nu puteau lipsi nici premiile, care îi vor motiva cu siguranță pe participanți. În plus, arbitrii noștri, împreună cu echipa de matinal de la Virgin Radio, vor asigura o atmosferă de neuitat. Acest tip de inițiative vor deveni constante în MAXFUN”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City
Evenimentul va începe cu jocuri demonstrative susținute de către Tudor Buțan, jucător profesionist de FIFA în echipa națională a Federației Române de Fotbal, Shurubel, Ionuț Bodonea și Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio.
Confruntările la cele trei discipline se vor desfașura în același timp, iar înscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro. Regulile celor trei jocuri sunt diferite de cele oficiale, astfel că jucătorii trebuie să citească cu atenție regulamentul concursului.
Echipa care va avea cel mai mare număr de puncte acumulate la toate cele trei categorii ale concursului va fi cea câștigătoare și va primi un Play Station 4, sistem de navigație GPS, boxă Bluetooth 3 MOVETECK, dar și un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locația MaxFun Băneasa.

Despre Băneasa Shopping City:
Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producții proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre MaxFun:
MaxFun a pornit de la o idee simplă, aceea de a oferi divertisment de calitate și distracție maximă pentru întreaga familie, de a crea un loc în care să ne reamintim să zâmbim, să râdem și să ne jucăm, să fie cât mai mult fun.
Pe langă meniul personalizat puteți alege între nenumărate activităti: bowling, biliard, aparate distractive de tip redemption, airhockey, console video!!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2434936259867320/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 551

Eveniment postat de organizator

denisa

Adaugat in urma cu 1457 zile, 12 Feb. 2019

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .