poze jocuri si premii pentru cupluri la bucuresti mall

Jocuri si premii pentru cupluri la Bucuresti Mall

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Februarie 2015 18:00 - Sâmbătă 14 Februarie 2015
Calea Vitan, nr. 55-59

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 1/5000

Jocuri si premii pentru cupluri la Bucuresti Mall

Concerte cu melodii de dragoste si concursuri cu premii romantice ii asteaptă pe vizitatorii Bucuresti Mall cu ocazia Valentine’s Day.

Primul centru comercial modern din România le pune la dispozitie clientilor sai in zilele de 8, 13 și 14 februarie, in intervalul orar 18.00 – 21.00, activitati specifice celei mai romantice perioade a anului.

Cuplurile vor fi intampinate de promoterite imbracate in Cupidon si de maestri de ceremonii Razvan Popescu si Flick, DJ de la Radio Zu, care le-au pregatit concursuri tematice: la unul vor fi premiate cele mai tandre saruturi si imbratisari, in timp ce altul va fi castigat de cuplul care danseaza cel mai bine cu balonul. Mai mult, cele mai frumoase mesaje de dragoste lipite pe copacul in forma de inima (Love Tree) din zona fantanii – unde se vor afla si mese decorate tematic -, dar si cele mai emotionante declaratii de iubire vor fi premiate pe 14 februarie. Publicul va decide care vor fi castigatorii concursurilor.

In aceste trei zile, clientii Bucuresti Mall se pot delecta cu concerte de jazz, de muzica clasica, dar si cu un recital sustinut de Emilia Musala. Un desenator le va face caricaturi doritorilor, iar pozele facute langa copacul in forma de inima de la fantana pot fi transformate in magneti.

In plus, cu ocazia Valentine’s Day, posesorii de Fidelicard pot participa la un concurs si castiga trei pachete speciale romantice, fiecare în valoare de peste 1.000 de lei. Un pachet consta intr-o cina pentru doua persoane la restaurantul Roberto’s din incinta Athénée Palace Hilton pe 14 februarie si o noapte de cazare cu mic dejun in acelasi hotel. Trei dintre clientii Bucuresti Mall care detin Fidelicard si au cheltuit cele mai mari sume in centrul comercial in perioada 6 – 8 februarie vor deveni castigatorii acestui concurs, iar numele lor vor fi anuntate pe 9 februarie.

Cat despre cupluri, pentru ele a fost pregatit un concurs pe Facebook: se pot fotografia la Photo Cornerele de Valentine’s din Bucuresti Mall (amenajate pe coridor, langa Starbucks si in zona fantanii), postand ulterior imaginea pe reteaua de socializare cu hashtagul #loveBM. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiata cu puncte pe Fidelicard în valoare de 500 de lei. Concursul se desfasoara intre 8 si 14 februarie.

Mai multe detalii despre regulamentele concursurilor si competitiilor sunt disponibile pe http://bucurestimall.com.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 546
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 1879 zile, 13 Feb. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 90

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .