poze robotica invatata prin joaca gratuit de ziua copilului in bane

Robotică învăţată prin joacă, gratuit, de Ziua Copilului, în Băne

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 Mai 2019 11:00 - Duminică 9 Iunie 2019

Categorii: Jocuri si Concursuri

Robotică învăţată prin joacă, gratuit, de Ziua Copilului, în Băneasa Shopping City

Cursuri de robotică gratuite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani sunt oferite de Băneasa Shopping City, cu ocazia Zilei Copilului. Evenimentul va avea loc de-a lungul a două weekend-uri, în perioadele 31 mai – 2 iunie şi 7 iunie – 9 iunie. Totul se va desfăşura în fața magazinului H&M, aflat la etajul 1, în incinta centrului comercial, în intervalele orare 11:00 – 13:30 și 15:00 -17:30.
Experţii de la Nerdvana îi vor învăţa pe cei mici să construiască roboţi în cadrul unor ateliere la care vor putea participa, însă doar după ce sunt înscriși de părinți pe https://www.baneasa.ro/roboti.html, prin completarea unui formular. Atenție, locurile sunt limitate: sunt patru workshop-uri pe zi, de câte o oră, iar la fiecare workshop pot participa 20 de copii, care vor lucra în perechi.
Copiii care vor participa la workshop-uri vor construi roboţi din piese Lego, instruiţi de profesorii de la Nerdvana, dar surpriza cea mai mare este că acestor roboţi li se va “da viaţă”. Programatorii au pregătit kit-uri pe care le vor folosi pentru a face roboţii să se mişte și să execute diverse comenzi. Iar participanţii vor pleca de aici cu o amintire: fiecare elev îşi va putea face fotografii alături de mascota evenimentului.
La final se va organiza o tragere la sorţi, în urma căreia 25 de câştigătorii vor primi un kit de construit roboți, cadou din partea Băneasa Shopping City.
Iar surprizele nu se opresc aici: într-una dintre zonele de la eveniment, elevii şcolii de robotică Nerdvana îşi vor expune creaţiile cu care au câştigat premii la concursuri naţionale şi internaţionale.
Micii elevi vor fi supravegheați atât de profesori, cât și de personal calificat, pe toată durata cursului. Astfel că adulții se vor putea bucura de o oră de shopping în cele mai exclusiviste magazine din țară, în incinta centrului comercial.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 830
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

denisa

Adaugat in urma cu 1880 zile, 23 Mai. 2019

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .