poze eveniment gastro cultural ozosep edi ia lunii mai
poze eveniment gastro cultural ozosep edi ia lunii mai

Eveniment gastro-cultural Ozosep - ediția lunii MAI

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2015 11:00 - Duminică 10 Mai 2015
Str. Gina Patrichi (fosta Orlando) nr.8, sector 1

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri , Expozitii si Lansari de carte

Eveniment repetitiv: Lunar

Locul preferat al gurmanzilor, evenimentul gastro-cultural Ozosep, vă așteaptă la o ediție specială cu domnul MIRCEA DINESCU! Produse tradiționale din ingrediente 100% naturale, obiecte de artizanat, concert de jazz, degustare de vinuri, atelier pentru copii și gulaș după rețeta Castelului-Hotel Daniel din Tălișoara...toate acestea într-o locație superbă din centrul orașului.

În weekendul 9-10 mai, între orele 11-20 sâmbăta și 11-18 duminica, vă invităm la o nouă ediție a evenimentului gastrocultural Ozosep în curtea Insitutului Balassi – Insitutul Maghiar din București, str. Gina Partichi (fosta Orlando) nr.8!


Ca de fiecare dată, vă așteptăm și acum cu o serie de noutăți și surprize! Îl vom avea ca invitat pe domnul Mircea Dinescu, care ne va delecta cu vinurile sale în ambele zile de la ora 15. Gulașul va fi pregătit după rețeta unică a ”Castle Hotel Daniel” din Tălișoara, județul Covasna, sub atenta îndrumare a bucătarului Orbán Ferenc, iar copiii vor decora lingurițe personalizate la atelierul Mycreativeplace în ambele zile ale evenimentului (sambata intre orele 13.30-15 iar duminica 11.30-14.00).

Sâmbătă de la ora 12 sunteți invitați la un concert worldmusic susținut de artista Szirtes Edina Mókus din Ungaria. Pentru mai multe detalii urmăriți pagina noastră de facebook: Ozosep!

Ceea ce este neschimbat și de această dată: produsele 100% naturale, de înaltă calitate și cu gust autentic, aduse de micii producători și meșteri artizani din Harghita și Covasna. Vă invităm să le degustați și să le admirați la fața locului, într-o atmosferă deosebită, specifică Ozosep!

La Ozosep găsiți de toate: produse din carne, inclusiv carne de vânat și de miel, păstrăv și cârnați de păstrăv, specialități de brânzeturi și iaurturi, prăjituri și pâine de casă, turtă dulce, siropuri și gemuri naturale, miere, pălincă, bere meșteșugărească din Miercurea Ciuc, ceaiuri și infuzii din plante medicinale, cosmetice naturale, jucării din lemn, haine inspirate din tradiții, poșete și alte produse din piele, bijuterii hand-made, cărți și nelipsitul kürtőskalács, proaspăt făcut pe loc.

Fotografii de la edițiile trecute dar și cele mai recente informații despre Ozosep și producători, le puteți găsi pe pagina noastră de Facebook.
Vă așteptăm cu drag! Intrarea este liberă!

Eveniment organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România, filiala București, împreună cu Camera Agricolă a Județului Harghita și Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/TargulOzosep?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1566

Eveniment postat de organizator

aemr

Adaugat in urma cu 3251 zile, 04 Mai. 2015

Adaugat de Ozosep

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .