poze concert de vin ro u i inima albastra

Concert: De vin roșu și inimă albastră

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 11 Decembrie 2016 19:00 - Duminică 11 Decembrie 2016
Aromaroma Str. Popa Tatu, nr.61, sector 1, București

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 25/30

concert de muzica românească reinterpretată

O voce caldă, un violoncel, un contrabas, un cajon şi multă joacă de la gipsy jazz swing şi blues la milonga, samba şi chiar reggae, dar care lasă să se simtă puternic filonul etnic din care s-au născut cântece româneşti de prin mahalale sau sate şi cântate cândva în cele mai cu ştaif localuri bucureştene de Maria Tănase, Gabi Luncă, Gică Petrescu, Ileana Sărăroiu şi alte voci irepetabile... Cam la asta va puteţi aştepta de la concertul de duminică seară, un concert la care picioarele voastre nu se vor putea opri măcar de a bate ritmul împreună cu ei.

Suport artişti: 30 ron
Rezervări: 0728 800 528

Ioana a început să cânte tango argentinian cu mulţi ani în urmă, fiind invitată să cânte apoi la festivaluri de gen din ţară şi nu numai. Ea a trecut apoi la muzica sud-americană, fondând proiectul Habanegra, şi a continuat pe aceeaşi linie a muzicii tradiţionale cu muzică românească şi balcanică. De formaţie actriţă, face în aşa fel încât povestea fiecărei melodii devine a ei și o retrăieşte de fiecare dată, încât o trăieşti şi tu alături de ea..

Radu, un violoncelist absolut genial, membru al Orchestrei de Cameră Radio, cu numeroase colaborări cu artişti importanţi (ultima chiar cu Grigore Leşe) trece cu mare uşurinţă de la un gen muzical la altul, făcându-i o imensă plăcere să facă asta cu talent şi umor şi în proiectul Playthoven.

Pavel este membru al Orchestrei Operei Române din Bucuresti şi al Orchestrei de Cameră Radio, face parte şi din proiectul de jazz manouche Hot Club de Bucharest şi vine în acest proiect cu un simţ al foclorului născut şi crescut mai ales în Banatul Sârbesc.

Despre Raubel, basist de fel, cu numeroase concerte în Europa şi în țară, alături de Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Sălii Radio, Tasha Rodriguez şi mulţi alţii, este cel mai important să spunem că este originar din Havana, Cuba, ca să vă daţi seama cam cum va fi partea de percuţie.


Parteneri media: Radio România Cultural, Teen Press, OnlineGallery.ro, InOras.ro, IQool, Concerte Azi, Anyplace.ro, Metropotam, Umblat.ro, Şapte Seri, Feeder.ro, BookBlog, România Pozitivă, Subversiv.ro, Ceaşca de cultură, Coţofana urbană, Happy, RoEvents, Urban.ro, MamaPeToc.ro, Zile şi Nopţi, Yum Stops, Asociaţia Sarang, Zâmbet şi sănătate

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/616846921833280/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 429

Eveniment postat de organizator

adina chitu

Adaugat in urma cu 1307 zile, 07 Dec. 2016

Adaugat de Adina13487

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 77

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .