poze pe 24 mai horatiu malalele in spectacolul sunt un orb

Pe 24 mai, HORATIU MALALELE in spectacolul ”SUNT UN ORB”

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Mai 2014 20:00 - Sâmbătă 24 Mai 2014
Cinema Patria, Bd. Magheru 12-14

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme

Nu candideaza, dar mizeaza pe cel mai SIGUR VOT.Spectacolul va fi urmat de proiectia gratuita a filmului ”Funeralii fericite” . Din “dragoste pentru guvern si pentru partid”, din “dragoste animaliera” sau pur si simplu din dragoste pentru cultura, indragitul actor Horatiu Malaele va invita sa votati ”BUNA DISPOZITIE”, caci pe 24 mai, de la ora 20:00, cinematograful Patria din capitala va gazdui spectacolul de mare succes, ”Sunt un orb”.

Probabil, cel mai bun produs al teatrului romanesc din ultimii 20 de ani – asa cum il descrie Ion Caramitru, neobositul Malaele este intr-o perpetua cautare si de aceea niciuna dintre aparitiile sale pe scena nu este similara cu precedenta.
Desi, momentul reprezentatiei coincinde cu alegerile europarlamentare, artistul este convins ca cea mai potrivita si sigura alegere, este aceea de savura o seara plina de umor cu peste 3 ore de poezii de calitate, cu glume la care se rade in hohote, ironii fine sau momente de mare profunzime artistica. In plus, spectatorii vor putea viziona in mod gratuit de proiectia filmului ”Funeralii fericite”.
Pentru multi, este unul dintre cele mai bune filme romanesti ale anului trecut, o comedie neagra cu foarte multe momente de excelenta in actorie, pentru care insusi Horatiu Malaele face un rol remarcabil. Umorul, uneori cu nuante macabre si adesea absurd, abunda muzica marelui compozitor Vladimir Cosma ce acompaniaza excelent povesti incredibile, puse in cuvinte de scenaristul Adrian Lustig si surprinse in cadre de o calitate ireprosabila. Povestea recompune cu mult umor o lume stranie, populata de personaje ciudate: unul isi pierde capul cand aude de Revolutia Franceza, altul a vazut Basic Instinct de atatea ori, incat ii cunoaste toate dedesubturile lui Sharon Stone, apar instalatori polonezi, rusi betivani, chinezi suicidari si ghicitoare exotice, iar printre ei se insinueaza, cuminte si asezat, un produs al Carpatiei predecembriste. Filmul “Funeralii fericite” va incheia, in hohote de ras, o zi dedicata alegerilor.
Va invitam pe 24 mai sa votati Horatiu Malaele, sa votati actul artistic de calitate, pentru ca mai apoi, asa cum spune actorul, “in continuarea vietii dumneavoastra sa radeti, pentru ca rasul este muzica sufletului, sa fiti buni – este cheia succesului si sa iubiti – este ratiunea de trai”…
Biletele au fost puse in vanzare la casieria Cinematografului Patria din Bucuresti, in Unirea Shopping Center (etaj 2), Teatrul National si online pe bilet.ro, eventim.ro, bilete.ro si www.vreaubilet.ro
https://www.facebook.com/events/576103429148132/
http://www.youtube.com/watch?v=QwdHHkR4AG8
http://www.youtube.com/watch?v=MbJZyjyYOC4


Mai multe detalii: http://www.vreaubilet.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 756
ion nicoleta

Adaugat in urma cu 3075 zile, 06 Mai. 2014

Adaugat de events4ustar

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .